Search
Close this search box.
Alles over John van 't Schip

Vrouw, vermogen en knappe dochter: alles over John van ‘t Schip

John van ‘t Schip maakt het seizoen af als hoofdtrainer van Ajax. De ex-aanvaller van de club neemt de honneurs waar na het ontslag van Maurice Steijn. Maar wat is het vermogen van John van ‘t Schip eigenlijk? En wist je dat hij een beeldschone dochter heeft? Wij zetten het voor je op een rijtje!

In het kort:

Vrouw van John van ‘t Schip overleden

John van ‘t Schip was bijna veertig jaar gelukking samen met zijn vrouw Daniëlle Oonk. Nadat ze getrouwd waren, ging ze als Daniëlle van ‘t Schip door het leven. Daniëlle is de dochter van muzikant Joop Oonk en van zangers Willeke Alberti. Ze raakte echter ernstig ziek en kwam medio 2023 te overlijden. Op dat moment had John van ‘t Schip het al uitgebreid met zijn vrouw gehad over een eventuele functie bij Ajax. Het was dan ook een laatste vurige wens dat hij de baan als trainer zou nemen. Mooi dat hij dat nog voor haar heeft kunnen doen!

John van 't Schip was samen met zijn overleden vrouw Daniëlle van 't Schip
© Instagram: @Johnvantschip

De zoon van John van ‘t Schip

In 1990 kregen John en Daniëlle voor het eerst een kindje samen. Zoon Davey van ‘t Schip bleek al snel net als zijn vader (ooit kon) een aardig balletje te kunnen trappen. Davey is momenteel 33 jaar oud en speelt in Australië bij Essendon Royals FC. Daarnaast werkt hij bij het John Fawkner College, een school in Australië. Davey heeft in dat land ook de liefde van zijn leven gevonden en stapt binnenkort het huwelijksbootje in. En dat heeft ook gevolgen voor Ajax, want daardoor mist vader John op 17 december het Eredivisie-duel met zijn oude club PEC Zwolle.

Davey van 't Schip is de zoon van Ajax-trainer John van 't Schip
© Instagram: @Johnvantschip

Het vermogen van John van ‘t Schip

Op basis van het salaris van zijn voorgangers bij Ajax, zal Van ‘t Schip zo’n 1 miljoen euro op jaarbasis (dus driekwart miljoen voor de resterende negen maanden) verdienen. Maar Van ‘t Schip heeft de laatste jaren sowieso een flink bedrag opgebouwd voor zijn oude dag. Hij voetbalde voor Ajax en Genoa en werd later de trainer van clubs als FC Twente, PEC Zwolle, Melbourne Heart, Melbourne City, Guadalajara en bondscoach van Griekenland. Quote meldde in 2008 dat hij een vermogen had van 8 miljoen euro. Daarna heeft hij nog vijf trainersklussen gehad. Daarom schatten we zijn huidige vermogen op zo’n 11 miljoen euro.

John van 't Schip heeft een vermogen van 11 miljoen euro
© Instagram: @Johnvantschip

Dochter van John van ‘t Schip is beeldschoon

Op latere leeftijd kregen John van ‘t Schip en zijn vrouw nog een kind: dochter Estelle van ‘t Schip. Estelle groeide samen met haar ouders en haar broer Davey op in Naarden. Ze heeft gestudeerd aan de TIO Hogeschool van Amsterdam en werkt tegenwoordig als webdesigner. Estelle heeft een tijdje op Bonaire gezeten, maar woont nu weer met haar vriend Beau Brauck in Amsterdam. Allemaal leuk en aardig die informatie, maar je zult vast meer geïnteresseerd zijn in de foto’s. Dus bij deze:

Estelle van 't Schip is de dochter van John van 't Schipt
© Instagram: @Estellevantschip
John van 't Schip verdient één miljoen euro per jaar bij Ajax
© Instagram: @Estellevantschip
Estelle van 't Schip, de dochter van Ajax-trainer John
© Instagram: @Estellevantschip
Estelle van 't Schip met haar vriend Beau Brauck
© Instagram: @Estellevantschip
John van 't Schip is de vader van Estelle van 't Schip
© Instagram: @Estellevantschip
Estelle van 't Schip in yoga-outfit
© Instagram: @Estellevantschip
Estelle van 't Schip met haar vriendin
© Instagram: @Estellevantschip
Estelle van 't Schip in bikini
© Instagram: @Estellevantschip
Estelle van 't Schip heeft op Bonaire gewoond
© Instagram: @Estellevantschip
De moeder van Estelle van 't Schip is overleden
© Instagram: @Estellevantschip
Estelle van 't Schip met een vriendin
© Instagram: @Estellevantschip
Estelle van 't Schip woont in Amsterdam met haar vriend
© Instagram: @Estellevantschip

ook interessant

Barcelona speelt komend weekend het thuisduel tegen Getaffe in een speciaal shirt voor Tito Vilanova. De wedstrijd staat...

Louis van Gaal was bij zijn wekelijkse persconferentie een keertje in een jolige bui. “Zo, vrienden van de...

Thierry Baudet is vastbesloten de gevestigde orde in Den Haag omver te gooien, en krijgt daar deze maand...

De Belgische zanger Stromae is ‘hot’ vanwege zijn hitsingles Papaoutai en Formidable. Geen wonder dat de Belgische voetbalbond...

Evander Sno heeft zichzelf behoorlijk in de shit gewerkt. De oud-speler van Ajax deelde samen met twee familieleden klappen uit...

Niets zo lekker als een krullend schot met buitenkant voet. David Nugent van Leicester City laat even zien...