Search
Close this search box.
Wat is het salaris van Zerrouki bij FC Twente?

Wat is het salaris van Ramiz Zerrouki bij FC Twente, en wat biedt Feyenoord?

Feyenoord en FC Twente zaten in een heuse transferoorlog met Ramiz Zerrouki. Het Rotterdamse bod was niet toereikend. Balen voor Zerrouki, want hij kon fors meer verdienen bij Feyenoord. Wat is eigenlijk het salaris van Ramiz Zerrouki bij FC Twente?

Het salaris van Ramiz Zerrouki
© Pro Shots

In de zomer van 2022 klopte Feyenoord voor het eerst op de deur van technisch directeur van FC Twente Jan Streuer. Streuer veegde het bod van 4,5 miljoen euro resoluut van tafel, tot teleurstelling van Zerrouki. Een half jaar later had Feyenoord de Algerijn nog niet uit zijn hoofd gezet en pakte het de onderhandelingen weer op. Volgens Tubantia hebben zij een verhoogd bod van 6,5 miljoen neergelegd bij FC Twente.

De vraagprijs van FC Twente ligt echter op 8 miljoen euro en dat gat van 1.5 miljoen euro is te groot. Daardoor heeft Streuer onlangs de stekker uit de onderhandelingen getrokken. “We zijn er niet uitgekomen met Feyenoord”, zegt hij tegenover ESPN. “Zerrouki moet dus gewoon blijven. Dat is vervelend voor hem, want hij kan daar waarschijnlijk veel meer verdienen.”

Zoveel kan Ramiz Zerrouki bij Feyenoord meer verdienen dan bij FC Twente
© Instagram: @Rramizz_

Dat wordt beaamd door Erik Dijkstra die zich door een bron binnen de club had laten vertellen dat zijn salaris bij Feyenoord vervierdubbeld zou worden. “Hij wilde héél graag naar Feyenoord en ik hoorde dat hij daar vier keer zoveel kan gaan verdienen als nu bij FC Twente”, zei hij in Veronica Offside.

Het salaris van Zerrouki bij FC Twente

Zelf heeft Zerrouki nooit openlijk gesproken over zijn salaris en dus kan niet met zekerheid worden gezegd hoeveel hij momenteel verdient bij FC Twente. Volgens Martijn Krabbendam van Voetbal International verdient hij op dit moment drie ton per jaar en wordt dat bij Feyenoord verdriedubbeld. Dat zou betekenen dat hij bij Feyenoord 900.000 per jaar zou gaan verdienen. Dan is de teleurstelling van Zerrouki goed te begrijpen.

Het salaris van Ramiz Zerrouki bij FC Twente ligt vier keer zo laag als bij Feyenoord
© Instagram: @Rramizz_

ook interessant

Hoe hoog zijn de salarissen van de PSV-spelers eigenlijk? De Eindhovenaren willen in het spoor blijven van de...

Gregory van der Wiel is lang en breed gestopt met voetballen, maar we hoeven geen medelijden te hebben...

De flauwe grap is nooit ver weg als het in Veronica Inside over Dick Advocaat gaat. ‘Dagobert Dick’...

Waar betaalt hij al die auto's van? Nou, het salaris van Memphis Depay is gigantisch. En dan leverde...
Marco van Basten moet wel een aardig gevulde bankrekening hebben, toch? Jep. Zijn vermogen is 16 miljoen euro....

Lang niet iedereen ontving het met gejuich, maar feit blijft dat Frank de Boer onze bondscoach is op...