Search
Close this search box.
Wat is het salaris van Zerrouki bij FC Twente?

Wat is het salaris van Ramiz Zerrouki bij FC Twente, en wat biedt Feyenoord?

Feyenoord en FC Twente zaten in een heuse transferoorlog met Ramiz Zerrouki. Het Rotterdamse bod was niet toereikend. Balen voor Zerrouki, want hij kon fors meer verdienen bij Feyenoord. Wat is eigenlijk het salaris van Ramiz Zerrouki bij FC Twente?

Het salaris van Ramiz Zerrouki
© Pro Shots

In de zomer van 2022 klopte Feyenoord voor het eerst op de deur van technisch directeur van FC Twente Jan Streuer. Streuer veegde het bod van 4,5 miljoen euro resoluut van tafel, tot teleurstelling van Zerrouki. Een half jaar later had Feyenoord de Algerijn nog niet uit zijn hoofd gezet en pakte het de onderhandelingen weer op. Volgens Tubantia hebben zij een verhoogd bod van 6,5 miljoen neergelegd bij FC Twente.

De vraagprijs van FC Twente ligt echter op 8 miljoen euro en dat gat van 1.5 miljoen euro is te groot. Daardoor heeft Streuer onlangs de stekker uit de onderhandelingen getrokken. “We zijn er niet uitgekomen met Feyenoord”, zegt hij tegenover ESPN. “Zerrouki moet dus gewoon blijven. Dat is vervelend voor hem, want hij kan daar waarschijnlijk veel meer verdienen.”

Zoveel kan Ramiz Zerrouki bij Feyenoord meer verdienen dan bij FC Twente
© Instagram: @Rramizz_

Dat wordt beaamd door Erik Dijkstra die zich door een bron binnen de club had laten vertellen dat zijn salaris bij Feyenoord vervierdubbeld zou worden. “Hij wilde héél graag naar Feyenoord en ik hoorde dat hij daar vier keer zoveel kan gaan verdienen als nu bij FC Twente”, zei hij in Veronica Offside.

Het salaris van Zerrouki bij FC Twente

Zelf heeft Zerrouki nooit openlijk gesproken over zijn salaris en dus kan niet met zekerheid worden gezegd hoeveel hij momenteel verdient bij FC Twente. Volgens Martijn Krabbendam van Voetbal International verdient hij op dit moment drie ton per jaar en wordt dat bij Feyenoord verdriedubbeld. Dat zou betekenen dat hij bij Feyenoord 900.000 per jaar zou gaan verdienen. Dan is de teleurstelling van Zerrouki goed te begrijpen.

Het salaris van Ramiz Zerrouki bij FC Twente ligt vier keer zo laag als bij Feyenoord
© Instagram: @Rramizz_

ook interessant

Een echt topsalaris er in het vrouwenvoetbal zelden bij. Zo zei Miedema in 2018 tegen VI dat niemand...

Manchester United wil elk seizoen voor de prijzen strijden en daarom strooit de ploeg van Louis van Gaal...

Met een afgekeurd doelpunt en piekfijne assist liet Sebastien Haller van zich spreken bij zijn debuut. Dat mag...

Hij is een van de beste darters aller tijden, maar wat verdient hij eigenlijk? Dit is het vermogen...

Niet alleen de beste voetballers op deze aardbol verdienen een vermogen, ook de beste coaches mogen niet klagen....

Jahanbakhsh is grootverdiener in Rotterdam. Hij heeft wel flink in moeten leveren op zijn vorige salaris, dat drie...