Search
Close this search box.
Zoveel geld heeft Virgil van Dijk

Salaris Van Dijk: zoveel geld heeft de Liverpool-held

Het salaris van Van Dijk maakt hem al jaren één van de rijkste Nederlandse voetballers. Ondanks het nodige blessureleed gaat de carrière van Virgil van Dijk op rolletjes. De verdediger pakte de Champions League met Liverpool en leidde Oranje als aanvoerder naar de finales van de Nations League. Bovendien heeft hij een prachtig gezin. Maar hoeveel geld heeft Van Dijk eigenlijk?

Het salaris van Van Dijk bij The Reds is krankzinnig. Liverpool trakteert de verdediger op een slordige 250.000 euro per week, zo weet The Athletic. Dat komt dus neer op zo’n 13 miljoen per jaar. Van Dijk dwong bovendien aantrekkelijke bonussen af, zoals een premie bij elk gemaakt doelpunt. Daarmee is hij overigens niet de bestbetaalde speler van Liverpool. Mohamed Salah zou Virgil overtoepen.

Door het torenhoge salaris van Van Dijk was hij in 2019 al terug te vinden op Quote‘s lijst van rijkste Nederlandse sporters. Daar stond hij in 2020 op plek 5, met een geschat vermogen van 37(!) miljoen euro. Drie honkballers en Max Verstappen gaan hem nog voor op de ranglijst. Het is te hopen dat Virgil, net als Max, ook eens een wereldkampioenschap kan pakken. Het zou de kroon op zijn prachtige carrière zijn.

Het salaris van Virgil van Dijk
© Pro Shots

ook interessant

Wat is het salaris van Ten Hag, Antony, Lisandro Martínez en Malacia eigenlijk? En wie verdienen het meest?...

Het doek leek een aantal keer écht te vallen voor Veronica Inside, na een aantal grote incidenten. Toch...

Als handbalster is het salaris van Estavana Polman niet heel hoog. Maar medelijden met de vriendin van Van...

Geloof het of niet, maar Hans Kraay jr, op vrijdag of maandagavond regelmatig gast bij Voetbal International, verdient...

Zerrouki ging niet naar Feyenoord. Balen voor hem, want hij kon er fors meer verdienen. Bij FC Twente...
Het salaris van Wijnaldum ging flink in de lift toen hij van Liverpool naar Paris Saint-Germain overstapte. Dat...