Search
Close this search box.
Vermogen Hedwiges Maduro is gigantisch

Het gigantische vermogen van Ajax-assistent Hedwiges Maduro

Hedwiges Maduro wordt al jaren gezien als kroonprins van het Nederlandse trainersgilde. Dit seizoen mag hij als assistent-trainer een kijkje in de keuken van Ajax nemen. Voor het geld hoeft hij het echter niet te doen. Het geschatte vermogen van Hedwiges Maduro is namelijk 11 miljoen euro.

Het vermogen van Hedwiges Maduro
© Instagram: @Madurohedwiges

Na zijn loopbaan als profvoetballer had Maduro zijn schaapjes al op het droge. De middenvelder brak door bij Ajax en dwong een fraaie transfer naar Valencia CF af. Na vier jaar Valencia plakte hij daar twee jaar Sevilla aan vast om vervolgens zijn loopbaan in Griekenland bij PAOK Saloniki te vervolgen. Uiteindelijk keerde hij bij FC Groningen terug in de Eredivisie om zijn carrière af te sluiten in Cyprus.

Lees ook: Deze uiterst knappe zangeres is de vriendin van Maduro

Het vermogen van Hedwiges Maduro is 11 miljoen euro
© Instagram: @Madurohedwiges

Vanaf het moment dat Maduro stopte als voetballer, wist hij direct zeker dat hem een trainerscarrière stond te wachten en dat heeft hij zeer secuur opgebouwd. Hij is assistent geweest bij Oranje Onder-18, Onder-21, werd hoofdtrainer van Jong Almere City en groeide als assistent van Almere City 1 door naar assistent van Ajax. In de tussentijd heeft hij meerdere klussen als hoofdtrainer afgeslagen om zijn ontwikkeling zo gestaag mogelijk te laten verlopen.

Hedwiges Maduro verdiende één miljoen euro bij Valencia
© Instagram: @Madurohedwiges

Salarisgegevens van Maduro

Terug naar de financiële kant van het verhaal. Want de grote vraag is natuurlijk hoeveel geld Maduro hier aan heeft overgehouden. Van twee clubs waar hij heeft gespeeld, is bekend hoeveel Maduro daar verdiende. Het Spaanse Diario AS weet dat de Nederlander bijna een miljoen euro per jaar opstreek bij Valencia. Dat salaris heeft hij in de jaren daarop uitgebouwd.

Het salaris van Hedwiges Maduro bij PAOK was 1.750.000 euro
© Instagram: @Madurohedwiges

Het vermogen van Hedwiges Maduro

Quote meldde dat Maduro bij PAOK een jaarsalaris had van 1.750.000 euro. Dat bedrag zal hij in Groningen niet hebben verdiend, maar in Cyprus ging hij vast niet voetballen omwille van zijn sportieve ambities. Alles bij elkaar, zo’n veertien jaar als profvoetballer, heeft hij zijn bankrekening flink gespekt. Op basis van deze gegevens schatten wij zijn vermogen in op 11 miljoen euro. En mocht hij daadwerkelijk zo’n grote trainer worden als hem wordt toegeschreven, zal dat de komende jaren nog flink veel meer worden.

Wat verdient Maduro bij Ajax?
© Instagram: @Madurohedwiges

ook interessant

Het mag er dan niet zo uitzien, als we de 10 grootverdieners van Oranje op het rijtje zetten...

Meer dan een half miljoen pietermannen krijgt die voor zijn werk bij de NPO: Matthijs van Nieuwkerk. Belachelijk,...

Er zijn veel redenen om geld te sparen. Het kan je helpen in de toekomst, het kan je...

Het salaris van Max Verstappen is 55 miljoen euro per jaar! Daarmee is hij by far de rijkste...
Hij wordt gezien als de beste middenvelder van de Premier League en daar wordt hij ook naar betaald....

We wisten we al dat Fabia Capello 8,3 miljoen euro vangt als bondscoach van Rusland, maar 156.000 euro...