Search
Close this search box.
Hoeveel geld heeft Huntelaar

Zo rijk is Klaas-Jan Huntelaar, still going strong

Hij mag dan 37 jaar zijn, Klaas-Jan Huntelaar redde Ajax vorige week nog uit een benarde situatie met twee late doelpunten. De oude vos tikt de ballen net zo simpel in doel als een decennium geleden. Geen wonder dat Schalke 04, de club waar hij terugkeert, in hem een redder ziet in de strijd tegen degradatie. Een vriendendienst van Klaas, want voor het geld hoeft hij het niet meer te doen.

Huntelaar heeft door zijn jaren in het buitenland een vorstelijk vermogen opgebouwd. Zo vorstelijk, dat de goalgetter steevast te vinden is in de top 10 van rijkste Nederlandse sporters. Ook in 2019 was dat het geval. Geen wonder, want als je bij Sportweddenschappen Sites inzet op een doelpunt van Klaas-Jan, heb je vaak prijs.

Hoeveel geld heeft Klaas-Jan Huntelaar
© Pro Shots

Want Klaas mocht bij Ajax dan teruggekeerd zijn op het oude nest, volgens Tubantia-journalist Rob Wissink streek hij nog altijd een prima salaris op. Bij zijn terugkeer in Amsterdam kon hij naar verluidt rekenen op een jaarloon van 3,6 miljoen euro. Huntelaar tekende twee keer een seizoen bij, waarbij hij waarschijnlijk behoorlijk moest inleveren.

Volgens Quote harkte de Achterhoeker in zijn vorige periode bij Schalke 04 6,5 miljoen euro per jaar bij elkaar. Zijn totale vermogen van 25 miljoen levert hem plek 9 in de lijst van rijkste Nederlandse sporters van 2019 op. Daarmee bleef hij ‘nieuweling’ Virgil van Dijk voor.

ook interessant

Rafael van der Vaart maakte ooit naam als voetballer van onder meer Ajax, Tottenham Hotspur en Real Madrid....

Ieder jaar wordt weer bekendgemaakt wat alle spelers in de Serie A van Italië verdienen. De Italiaanse sportkrant...

Financieel doen de Rotterdammers het minder dan Ajax, maar sportief niet. Dit zijn de bekende salarissen van de...
Hij rijgt de doelpunten en assists aaneen, en staat ook verdedigend zijn mannetje. Maar wat is het salaris...

Lieke Martens maakte afgelopen zomer niet alleen een droomtransfer naar Barcelona, ze werd in één klap ook een...

Jahanbakhsh is grootverdiener in Rotterdam. Hij heeft wel flink in moeten leveren op zijn vorige salaris, dat drie...