Search
Close this search box.
Van der Wiel stapt met dikke winst uit BALR., maar hoeveel geld heeft hij eigenlijk?

Van der Wiel stapte met dikke winst uit BALR., maar hoeveel geld heeft hij eigenlijk?

Gregory van der Wiel is lang en breed gestopt met voetballen, maar we hoeven geen medelijden te hebben met de voormalig Oranje-rechtsback. Hij heeft het ook gemaakt als investeerder en zakenman.

Zo werd een aantal jaar geleden bekend dat Gregory zijn aandelen in kledingmerk BALR. had verkocht. Met maar liefst 2000 procent winst! Dat geld wilde Van der Wiel weer in zijn eigen business steken, want de verdediger investeert in veelbelovende startups.

Niet alle dealtjes van Gregory hebben trouwens een happy end. Zo investeerde hij ooit vier miljoen in een business van een Turkse zakenman, waar hij precies 0 euro van terugzag. De oplichter ging er met het geld vandoor.

Hoeveel geld heeft Gregory van der Wiel
© Instagram

Eén van de rijkste Nederlandse sporters

Aan ambities geen gebrek bij Van der Wiel, maar hoeveel geld heeft de 34-jarige Amsterdammer eigenlijk? Genoeg, als we Quote‘s lijstje van rijkste Nederlandse sporters uit 2018 mogen geloven. Van der Wiel stond destijds op 10, met een geschat vermogen van 18 miljoen eurie.

Hoeveel geld de back precies opstreek uit zijn voetbalcarrière, en hoeveel geld hij met zijn business verdient, is onduidelijk. Met de verkochte BALR-aandelen en andere investeringsprojectjes zal zijn vermogen in ieder geval fors gestegen zijn.

Psychische problemen

Van der Wiel mag het zakelijk dan op de rit hebben, privé ging het de laatste jaren niet zo lekker. Hij was in 2020 openhartig over zijn psychische problemen, waardoor hij kampt met angst- en paniekaanvallen. Zijn relatie ging in juni 2022 nog eens uit: zijn ex Rose Bertram is nu de vriendin van Mbappé.

https://www.instagram.com/p/BllEqZyjq5D/

ook interessant

Het heerlijk avondje is bijna gekomen en dan hebben we het natuurlijk over het kerstavondje, hè. Voor wij...

Da’s ook wel eens lekker: dit keer geen voetbalvrouw die model van beroep is. In plaats daarvan noemt...

Voor de 17-jarige Niek van der Velden was het Olympische avontuur van korte duur. De snowboarder liep een...

FC Twente heeft vanmiddag nipt van AZ gewonnen. De ploeg uit Enschede kwam in eigen huis nog wel...

Het was nogal een vervelende invalbeurt voor doelman Mitchell Langerak van Borussia Dortmund in de wedstrijd tegen Napoli...

Björn Kuipers krijgt het nodige commentaar over zich heen na zijn optreden als scheidsrechter bij het duel tussen...