Search
Close this search box.
Hoeveel geld heeft Louis van Gaal?

Vermogen van Louis van Gaal: zoveel geld heeft de bondscoach

Geen voetbalpensioen, maar een laatste WK voor Van Gaal. Voor de centen doet Louis (71) het al lang niet meer: de trainer harkte vele miljoenen bij elkaar. Het vermogen van Louis van Gaal bedraagt 30 miljoen, weet Quote. Toch betaalt de KNVB nog steeds een dik salaris aan de trainer.

Vermogen van Louis van Gaal
© Pro Shots

Geloven we Valentijn Driessen op zijn blauwe ogen, dan is het salaris van Van Gaal 1,2 miljoen euro. Dat is dus op jaarbasis. Een extra appeltje voor de dorst voor de gevierde trainer dus, maar zijn verdiensten zijn een schijntje vergeleken met de salarissen van de Oranje-grootverdieners.

Van Gaal’s successen bij Ajax openden de weg naar internationale topclubs als FC Barcelona, Bayern München en Manchester United. Bij geen van allen was hij zo succesvol als in Amsterdam, maar zijn bankrekening spekken deed de coach wel degelijk.

Louis hoopte na dat toernooi op succes bij Manchester United, maar daar won hij alleen de FA Cup. Toch verdiende de coach wel 20 miljoen aan het mislukte Premier League-avontuur.

Van Gaal verdiende tienduizenden euro’s als analist

Hoewel hij al zes jaar geen club of land trainde, zagen we Van Gaal wel eens aanschuiven als analist bij Ziggo Sport. Dat was zeker geen vriendendienst. Volgens De Telegraaf krijgt de coach voor een optreden op tv 15.000 euro overgemaakt. Daarnaast schijnt hij te investeren in vastgoed in Portugal en Nederland. Geld moet immers groeien, hè.

Wat Van Gaal met al die munten doet? Zich samen met vrouw Truus terugtrekken in een villa in Portugal (prijskaartje: drie miljoen). Aldaar liet hij zich door onze voetbalbond overtuigen het nogmaals te proberen bij Oranje. Weet waar je aan begint, Louis…

De miljoenenvilla van Louis van Gaal
© Bekende Buren

Check dit bericht ook op Instagram:

ook interessant

Voor het geld hoeft hij het echter niet te doen. Het geschatte vermogen van Hedwiges Maduro is namelijk...
Hij is een van de beste darters aller tijden, maar wat verdient hij eigenlijk? Dit is het vermogen...

Er zijn veel redenen om geld te sparen. Het kan je helpen in de toekomst, het kan je...

De discussie Ronaldo of Messi duurt waarschijnlijk tot in den eeuwigheid, maar op één gebied verslaat Cristiano Ronaldo...

Waar betaalt hij al die auto's van? Nou, het salaris van Memphis Depay is gigantisch. En dan leverde...
Hij is uitgegroeid tot absolute publiekslieveling, en Ajax schuwt de nodige nullen bij het salaris van Dusan Tadic...