Search
Close this search box.
United-flop Memphis krijgt bizar hoog salaris in Frankrijk

United-flop Memphis krijgt bizar hoog salaris in Frankrijk

Hij mocht er afgelopen zaterdag dan naast staan bij Bulgarije – Nederland en hopeloos gefaald hebben bij Manchester United, status heeft Memphis Depay kennelijk nog wel. De oud-PSV’er strijkt bij Olympique Lyon een miljoenensalaris op.

France Football weet dat Memphis jaarlijks een bedrag van 5,5 miljoen euro bijgeschreven krijgt. Dat gaat behalve salaris ook om andere inkomsten.

Het is overigens een schijntje van de nummer 1-verdiener in Frankrijk: Thiago Silva. De PSG-verdediger ontvangt jaarlijks 14,4 miljoen euro. Ook Radamel Falcao, net als Memphis een Manchester United-flop, zit niet om geld verlegen. De goalgetter van AS Monaco kan rekenen op een geldbedrag van 13,6 miljoen euro.

Hieronder de 19 grootverdieners in Frankrijk, waarbij tevens opvalt dat Mario Balotelli het qua inkomsten nog een tonnetje beter doet dan onze landgenoot.

ook interessant

Ieder jaar wordt weer bekendgemaakt wat alle spelers in de Serie A van Italië verdienen. De Italiaanse sportkrant...

We zijn benieuwd wat Rico eigenlijk aan kickboksen overhoudt. Dit is het vermogen van kickbokser Rico Verhoeven!...

De discussie Ronaldo of Messi duurt waarschijnlijk tot in den eeuwigheid, maar op één gebied verslaat Cristiano Ronaldo...

Het salaris van Van Dijk maakt hem al jaren één van de rijkste Nederlandse voetballers. Ondanks het nodige...

Financieel doen de Rotterdammers het minder dan Ajax, maar sportief niet. Dit zijn de bekende salarissen van de...
Financieel gaat Ronald Koeman er als bondscoach op achteruit. Naar verluidt verdient hij bij Oranje drie miljoen euro...