Search
Close this search box.
Huis Ziyech staat te koop

Ziyech zet dikke penthouse voor astronomisch bedrag te koop

Dat is me ook wat. Lieten we je een krappe maand geleden meegenieten van Hakim Ziyech’s dikke appartement in Amsterdam, nu wil de middenvelder er vanaf. Inderdaad, Ziyech’s penthouse in de Zuidas staat te koop. Interesse? Dan moet je diep in de buidel tasten.

Huis van Ziyech staat te koop
© YouTube

De maestro van Ajax wenst 2,7 miljoen euro voor de woning waar hij 1,85 miljoen voor neerlegde. Mocht het hem lukken die vraagprijs ontvangen, dan kan hij dus bijna acht ton winst tegemoet zien. Ongeveer zijn maandsalaris van twee maanden, zeg maar.

Wie Ziyech’s appartement overneemt moet wellicht iets aan de sobere inrichting doen, maar krijgt wél 286 vierkante meters met twee badkamers, twee slaapkamers en sauna. Bovendien beschikt het appartementencomplex over een zwembad en fitnessruimte en kun je je auto in de parkeergarage onder het pand kwijt. En, wie weet, misschien is er wat voetbalmagie van Ziyech blijven kleven in zijn oude stulpje. Of mag je de pooltafel houden.

Naar de reden van de verhuizing blijft het gissen. Is Ziyech simpelweg toe aan wat groters of bereidt hij zich vast voor op een internationale transfer? Ajax-fans hopen vast op het eerste.

Huis Ziyech te koop
© YouTube
Huis Ziyech te koop
© YouTube
Huis Ziyech te koop
© YouTube
Huis Ziyech te koop
© YouTube
Huis Ziyech te koop
© YouTube

 

ook interessant

Feyenoord werkt haar uitwedstrijden momenteel af in een blauw-oranje shirt, maar dit gaat volgend seizoen waarschijnlijk compleet veranderen....

Je zult vast hebben meegekregen dat Dirk Kuyt en Jonathan de Guzman afgelopen week op de Oranje-training hard...

Ola John gaat zijn voetballoopbaan hoogstwaarschijnlijk voortzetten bij Ajax. De Nederlandse aanvaller mag van zijn club Benfica verhuurd...

SBS6 heeft met de uitzendrechten van de Champions League een mooie troef in handen. Maar laten we eerlijk...

In een jaar vol terreur werd ook Oud & Nieuw overschaduwd door een grote terroristische aanslag. 39 mensen kwamen om...

Deze week in ‘de chick van’ stellen we jullie voor aan Melisa, de vriendin van Andy van der...