Search
Close this search box.
Huis Philip Cocu

Dit is het prachtige huis van succestrainer Philip Cocu

Philip Cocu stond in Eindhoven te boek als de man die PSV als speler én als trainer een wagonlading prijzen schonk. Geen wonder dat de Eindhovense volksheld prima aardt in de lichtstad, waar hij ook een huisje heeft aangeschaft.

Huis van Philip Cocu
© Bekende Buren

Nou ja, huisje. Het goed geïnformeerde Bekende Buren weet dat de 47-jarige coach een herenhuis in een chique Eindhovense buurt betrekt. Daar woont hij samen met zijn vriendin Dorien Leurs en hun zoontje. De wijk ligt op loopafstand van het centrum.

En die prachtige locatie mag uiteraard wat kosten. Volgens Bekende Buren legde Cocu 835.000 euro neer voor het pand, dat hij in 2013 kocht. Een hypotheek had de trainer met zijn fortuin dus niet nodig. De trainer is tegenwoordig coach van Vitesse, maar ook in het nabijgelegen Westervoort schijnt hij een huis te bezitten.

ook interessant

De hooligans van FC Utrecht hebben een gruwelijke hekel aan Ajax en lieten dat gisteren luidkeels weten. Naast het...

Die Chinezen weten ook uit alles een slaatje te slaan! In verschillende webshops van het Aziatische land is...

Het zijn heftige tijden voor Ajax-aanvaller Justin Kluivert. De moeder van het talent hoorde gisteren een gevangenisstraf van zeven...

Yolanthe en Sneijder zijn trotse ouders, zo blijkt wel uit de vele foto’s en filmpjes van hun zoontje Xess...

De Duitse recordkampioen Bayern München heeft via Twitter het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2014/2015 onthuld. Het team...

Cristiano Ronaldo was vorig jaar de op één na best betaalde sporter in de wereld met een geschat vermogen...