Search
Close this search box.

Het huis van Tadic: sjiek pand in Amsterdam-Zuid

Het huis van Tadic staat in Amsterdam Oud-Zuid, één van de duurste wijken van Amsterdam. Dat zal je niet verbazen, want de Servische aanvaller verdient een gigantisch salaris. Ajax pikte Dusan Tadic in 2018 op en kort daarna schafte hij dit stulpje in de hoofdstad aan. Neem een kijkje in het huis van Dusan Tadic!

© Bekende Buren

Volgens Bekende Buren betaalde Tadic 2,2 miljoen voor het prachtige pand, een bedrag dat hij zonder blikken of blozen op tafel legde. Voor die zak geld beschikt hij over zes kamers, waarvan vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen.

Zeker geen bachelor pad, want Tadic en zijn vrouw Dragana Vulkanac wonen er met hun drie kinderen Vasily, Veljko en Tara.

In het overvolle Amsterdam is een tuin een luxe, maar daar heeft Dusan niets mee te maken. In de riante achtertuin van 51 vierkante meter kan hij naar hartelust een balletje trappen met zijn kinderen. Onder het genot van een wijntje, want de keuken is voorzien van een wijnklimaatkast.

Is er dan iets te noemen dat dit heerlijke huis van Tadic níet heeft? Jep: een parkeergarage. Dusan zal zijn auto voor de deur moeten zetten, en daarvoor heeft hij net als elke Amsterdammer een parkeervergunning nodig.

© Bekende Buren
© Bekende Buren
© Bekende Buren
© Bekende Buren

ook interessant

Volgens de Spaanse krant Sport is niemand minder dan FC Barcelona geïnteresseerd in Feyenoord-spits Graziano Pellè. De sterke...

Hij liet ons in verschillende Insta-story’s uitgebreid meegenieten van zijn aanwinst. Maar eerlijk is eerlijk: toen Rico Verhoeven zijn...

Jack van Gelder mag dan wel als presentator aan de slag gaan bij Sport1, als het aan hem ligt blijft hij...

Het is de Rode Duivels vanavond niet gelukt hun favorietenrol op het EK waar te maken. Een tactisch...

Nadat vorige week al de gezichten van de spelers van Nederlandse eredivisieclubs en het Nederlands elftal in FIFA...

Arjen Robben heeft de geruchten over een transfer naar Manchester United zelfstandig getackeld. “Dat is geen optie”, zegt...