Search
Close this search box.
Dit is het huis van Arjen Robben

Dit is het prachtige landhuis van Arjen Robben in Groningen

De geruchten zongen een paar jaar geleden heel even rond, maar van een rentree in Nederland leek het voor Arjen Robben niet te komen. Niets blijkt minder waar. De voormalig superster keerde op 36-jarige leeftijd terug bij FC Groningen. Naar woonruimte hoeft hij in ieder geval niet op zoek, want Robben liet vorig jaar een kast van een huis bouwen in Groningen.

Dit is het prachtige landhuis van Arjen Robben in Groningen
© Feddeman / Van der Plas

Toevallig in Groningen en wil je de aanvaller tegen het lijf lopen? Rijd dan wat rondjes op de Verlengde Hereweg. Daar is het toekomstige huis van de aanvaller uit de klei getrokken. Robben’s huis heeft een woonoppervlakte van 1100 vierkante meter, op een perceel van 3500 vierkante meter. Genoeg ruimte om privé te trainen, dus.

Het landhuis is voorzien van binnenzwembad, fitnessruimte en vijf slaapkamers (met ieder een eigen badkamer). Daarnaast heeft het stulpje van de familie Robben een buitenkeuken met terras, poolruimte en een garage waar twee auto’s in passen. Echte Nederlander dat Robben is, ontbreekt een overdekte fietsenstalling niet.

Van alle gemakken voorzien dus, maar dat is ook niet zo gek: Robben was in 2019 nog de rijkste Nederlandse Nederlandse voetballer. Vermoedelijk zal zijn vermogen bij FC Groningen niet veel meer groeien, maar is het gewoon een vriendendienst om de kas van de club uit het Noorden iets te spekken.

Hieronder wat kiekjes van Google Streetview van de straat van Arjen Robben.

Dit is het prachtige landhuis van Arjen Robben in Groningen
© Google Streetview
Dit is het prachtige landhuis van Arjen Robben in Groningen
© Google Streetview
Het huis van Arjen Robben
© Pro Shots

ook interessant

We meldden vorige week al dat KNVB-voorzitter Michael van Praag niet te spreken was over het optreden van...

Chelsea-coach José Mourinho heeft weer eens op een voor hem kenmerkende manier het nieuws gehaald. De Engelse voetbalbond...

Bizarre taferelen in Maribor, waar de thuisclub het opneemt tegen Spartak Moskou. Supporters van de Russische club misdragen...

Jordi Cruijf mocht afgelopen maandag de Laureus Spirit of Sport Award in ontvangst nemen. De prijs was een...

Ze weten elkaar de laatste tijd goed te vinden, Zlatan Ibrahimovic en Gregory van der Wiel. Dit keer...

De 39-jarige bokser Floyd Mayweather kan aansluiten in dit rijtje ouwe snoeperds: hij zou zijn hart namelijk verpand...