Search
Close this search box.
Huis Noordwijk Koeman

Koeman koopt luxe strandhuis, maar niet in Barcelona

Ronald Koeman mag dan op avontuur zijn bij FC Barcelona, zijn hart ligt in Nederland. Dat blijkt wel uit het gloednieuwe huis van Koeman: een luxe penthouse aan de Nederlandse kust. Het gaat om een appartement op de tiende verdieping van Huis ter Duin. Juist, dat was ook de plek in Noordwijk waar de spelers van Oranje zich altijd verzamelden.

Koeman Huis ter Duin
© Bram van Eeden/ TibiMedia / Bonnike Makelaardij

Overigens maakte Koeman hoogstpersoonlijk een einde aan die 30-jarige traditie. Na zijn aanstellen liet hij de internationals gewoon naar Zeist komen, op de KNVB-campus. Hoewel die campus niet zo luxe is als Huis ter Duin, zijn er perfecte accomodaties voor topsporters te vinden. Koeman kreeg gelijk, want na de verhuizing ging het Nederlands elftal direct beter presteren.

Toch heeft de oud-voetballer in zijn privéleven geen enkel probleem met het superdeluxe oord in Noordwijk. Bijna 1,3 miljoen telde de voormalig bondscoach neer voor zijn appartement. Een hypotheek vond hij niet nodig. Niet zo gek, aangezien het vermogen van Koeman rond de 35 miljoen euro bedraagt.

Voor de dikke koopsom krijgt Ronald 146 vierkante meter woonplezier terug. Het penthouse, met adembenemend uitzicht over de Noordzee, is voorzien van twee slaapkamers en een bad- eet- en woonkamer. Het ontbijtje op bed voor Bertina kan de trainer klaarmaken in een luxe open keuken.

De huizen van Ronald Koeman

Koeman’s nieuwe aanwinst in Noordwijk is uiteraard niet het enige stulpje van de FC Barcelona-coach. Hij kocht voor zijn aanstellen in Catalonië al een huis in Barcelona, waar hij in de jaren 80 en 90 ook als speler actief was. Verder heeft Koeman een dikke villa in het Gooi. Prijskaartje: twee miljoen!

Huis strand Koeman
© Bram van Eeden/ TibiMedia / Bonnike Makelaardij
Strandhuis Ronald Koeman
© Bram van Eeden/ TibiMedia / Bonnike Makelaardij
Huis Koeman
© Bram van Eeden/ TibiMedia / Bonnike Makelaardij
Strandhuis van Koeman
© Bram van Eeden/ TibiMedia / Bonnike Makelaardij

ook interessant

Het sprookjeshuwelijk van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau kwam in 2019 tot een bruut einde. Wes en Yo...

Bij het inrichten van je huis moet je veel keuzes maken. Zo ook wat betreft de lampen die...

Met bijna een derde van de werknemers die thuiswerken, is het geen wonder dat “ergonomische stoel” een veelvoorkomend...

De dochter van Linda de Mol gaat studeren en dan is het hoog tijd om op kamers te...

Als we een glimp van Cristiano Ronaldo’s huis opvingen, was dat meestal zijn steriele woning bij Madrid. Maar...

Alexis Sanchez verkaste onlangs van Barcelona naar Arsenal en heeft dus nieuwe woonruimte nodig. Het wordt geen Londens...