Search
Close this search box.
Wat verdient Cristiano Ronaldo met Instagram

Bizar: Ronaldo verdient meer met Instagram dan met voetballen

De discussie Ronaldo of Messi duurt waarschijnlijk tot in den eeuwigheid, maar op één gebied verslaat Cristiano Ronaldo zijn aartsrivaal dik: het aantal social volgers. En niet alleen Lionel. Met 204 miljoen volgers is CR7 veruit de populairste persoon op Instagram. En daar verdient de aanvaller een vermogen mee.

Overweeg jij je zelfbedachte eiwitshake door Cristiano te laten promoten, denk daar dan maar twee keer over na. Om een post weg te zetten op Ronnie’s Insta moet je één miljoen euro aftikken! Er zijn wel degelijk bedrijven die dat er voor over hebben, want volgens Forbes casht Ronaldo 21 miljoen euro aan gesponsorde posts.

Instagram grootste vetpot voor Ronaldo

Die 21 miljoen overstijgt zijn Juventus-salaris van 14,7 miljoen, en het is ook meer dan Nike ophoest voor hun samenwerking met de superster (16,2 miljoen per jaar). Reclames voor online studies, parfum en haartransplantaties: het komt allemaal voorbij op Cristiano’s Insta. Uiteraard tussen foto’s van zijn sixpack door. Dat het Ronaldo geen moer uitmaakt welk product hij promoot, blijkt wel uit deze bizarre Japanse commercial.

ook interessant

Hij blies Oranje nieuw leven in, maar van een eindtoernooi komt het niet. Ronald Koeman ruilt het Nederlands...

Niet alleen de beste voetballers op deze aardbol verdienen een vermogen, ook de beste coaches mogen niet klagen....

Het salaris van Hamilton is al jaren zo enorm, dat aartsrivaal Max nog lang zal moeten racen voor...

Er zijn veel redenen om geld te sparen. Het kan je helpen in de toekomst, het kan je...

Geloof het of niet, maar Hans Kraay jr, op vrijdag of maandagavond regelmatig gast bij Voetbal International, verdient...

We hebben weer een Nederlandse trainer bij een topclub! Maar hoe zien de dochters van Erik ten Hag...