Search
Close this search box.
Vermogen en vriendinnen van de Nederlandse darters

Het vermogen én de knappe vriendinnen van de Nederlandse darters op een rij

De koude maanden zijn weer aangebroken en dat betekent dat de dartswereld zich langzaam maar zeker weer opmaakt voor het WK. Aanleiding voor ons om je deze beknopte handleiding mee te geven. Een overzicht van het vermogen en de vriendinnen van de Nederlandse darters.

In het kort:

Vriendin en vermogen Michael van Gerwen

De meest succesvolle darter van Nederland heeft een prachtige vrouw aan de haak geslagen. Michael van Gerwen is getrouwd met Daphne Govers. Ze zijn al samen sinds hun jeugd en hebben elkaar leren kennen via het broertje van Daphne, die fan was het het grote dartstalent. Aanvankelijk was Daphne kapster, maar inmiddels is ze fulltime moeder van Zoë en Mike van Gerwen. Klinkt als een sprookjeshuwelijk, maar Van Gerwen zou zijn vrouw echter hebben bedrogen. Lees daar alles over in dit artikel.

De vriendin van Michael van Gerwen heet Daphne
© Instagram

De afgelopen twee jaar verdiende Michael van Gerwen alleen al 1,1 miljoen euro aan prijzengeld. En de Groene Sloopkogel doet dit inmiddels ook al heel wat jaartjes. Zijn vermogen wordt dan ook geschat op ruim tien miljoen euro.

Michael van Gerwen heeft een relatie met Daphne Govers
© Instagram

Vriendin en vermogen Danny Noppert

Ook Danny Noppert is gelukkig in de liefde. De Fries is getrouwd met Mandy Smits. Begin 2022 nam hij een pauze van het darten, omdat zijn vriendin hoogzwanger was. In februari beviel ze van hun eerste zoon, genaamd Jent. Over de achtergrond van Mandy is helaas weinig bekend, ze blijft liever in de luwte.

Danny Noppert is samen met Mandy Smits
© Instagram

Noppert won in 2022 de UK Open en schreef daarmee 120.000 euro bij. Toch komt zijn prijzengeld niet eens in de buurt van dat van Van Gerwen. In totaal verdiende hij meer dan een miljoen euro aan prijzengeld. Zijn vermogen wordt dan ook geschat op 1,1 miljoen euro.

Danny Noppert met zijn vriendin en kind
© Instagram

Vriendin en vermogen Dirk van Duijvenbode

Wie Dirk van Duijvenbode weleens in interviews ziet, vraagt zich waarschijnlijk af of er geen steekje loszit bij hem. Maar de vrouwtjes kunnen dat blijkbaar wel waarderen. Sinds 2015 is Dirk van Duijvenbode al samen met Saskia Kokshoorn. Saskia werkt bij Bake Five, een bakkersspecialist. Ze heeft vroeger op het ROC Mondriaan in Naarden gezeten en woont nu samen met Dirk in ‘s-Gravenzande. Inmiddels hebben ze ook een kind samen: zoontje Levi.

Dirk van Duijvenbode heeft Saskia Kokshoorn versierd
© Instagram

De afgelopen twee jaar harkte Dirk van Duijvenbode zo’n half miljoen euro bij elkaar aan prijzengeld. Hij heeft in tegenstelling tot Noppert echter nog nooit een major gewonnen. De prijzenpot staat daardoor bij hem nog iets lager. Naar schatting is het vermogen van Van Duijvenbode 800.000 euro.

Het vermogen van Dirk van Duijvenbode is 800.000 euro
© Instagram

Vriendin en vermogen Raymond van Barneveld

Na 25 jaar bleek de koek op tussen Raymond van Barneveld (56) en zijn vrouw Silvia. We hadden medelijden met de darter, tot we zijn nieuwe vriendin zagen, want godallemachtig, dat heeft Raymond goed voor elkaar op die leeftijd. Van Barneveld is op dit moment samen met zijn achttien jaar jongere vriendin Julia Evans. Smikkelbeer Raymond heeft haar al ten huwelijk gevraagd en binnenkort stappen de twee dus in het huwelijksbootje.

Raymond van Barneveld met zijn achttien jaar jongere vriendin Julia Evans
© Instagram

Raymond van Barneveld heeft na Van Gerwen het grootste vermogen van alle Nederlandse darters. Hij verdiende in zijn succesvolle loopbaan meer dan 4 miljoen euro aan prijzengeld. Daar komt nog bij dat hij het commercieel wat slimmer heeft gedaan dan de rest. Vermoedelijk ligt zijn vermogen rond de 5,5 miljoen euro.

Van Barneveld heeft ruim 5 miljoen aan vermogen
© Instagram

Vriendin en vermogen Vincent van der Voort

We zien Vincent van der Voort tegenwoordig vaker als analist op televisie dan als darter, want meestal komt hij de eerste ronde niet door, maar ook Vincent is geslaagd in de liefde. Hij is getrouwd met Karin van der Voort. En ook Karin heeft wat met darten. Ze heeft haar eigen dartswinkel in Zaanstad. Van Karin zijn helaas geen foto’s beschikbaar.

Vincent van der Voort is getrouwd met zijn vrouw Karin
© Instagram

Het vermogen van Vincent van der Voort is ongeveer 1,8 miljoen euro. In zijn loopbaan verdiende Van der Voort zo’n anderhalf miljoen aan prijzengeld. Samen met zijn vrouw plukt hij uiteraard ook de vruchten van hun dartsshop.

Vriendin en vermogen Gian van Veen

Supertalent Gian van Veen heeft een relatie met Kyana Frauenfelder. Leuk, zul je denken, maar dat ligt licht gevoelig. Kyana is namelijk de zus van zijn collega-darter Levy Frauenfelder. “Daar pest iedereen hem nog weleens mee”, zei Van Veen ooit. “Maar hij kan dat gelukkig wel hebben. Mijn vriendin steunt me met alles en betekent bijzonder veel voor me. Ze reist ook regelmatig mee naar buitenlandse toernooien en is dus mijn grote steun en toeverlaat.”

De vriendin van Gian van Veen
© Facebook

Vanaf hier laten we de vermogens even voor wat het is. Gian van Veen pakte bijvoorbeeld pas anderhalve ton aan prijzengeld in zijn loopbaan, waardoor hij nog geen vermogen heeft om over naar huis te schrijven. We willen je nog wel even voorstellen aan de vriendinnen van de overige Nederlandse darters.

Gian van Veen is samen met Kyana Frauenfelder
© Instagram

Vriendin en vermogen Danny Jansen

Allereerst: complimenten voor de mat van Dan. En dan meteen over naar de kern. Danny Jansen heeft een relatie met zijn vriendin Hannah Lynn. Ze komt uit Springfield en reist mee met Danny. De twee hebben elkaar ontmoet in de Verenigde Staten, waar de darter op bezoek was bij een vriend. Sindsdien hebben ze elkaar nooit meer losgelaten en nu hebben ze zelfs een kind: Kaj Rico werd halverwege augustus geboren.

De knappe vriendin van Danny Jansen
© Instagram
Danny Jansen is samen met zijn Amerikaanse vriendin Hannah Lynn.
© Instagram

Jermaine Wattimena, Jeffrey de Zwaan, Christian Kist en Maik Kuivenhoven

Tot slot hebben we nog een aantal darters in de aanbieding waarvan we weten dat ze een relatie hebben, maar niet met wie. Dat zijn Jermaine Wattimena, Jeffrey de Zwaan, Christian Kist en Maik Kuivenhoven. Van Richard Veenstra, Niels Zonneveld, Maik Kuivenhoven, Chris Landman en Geert Nentjes is niet bekend of ze bezet of single zijn.

ook interessant

Hij blies Oranje nieuw leven in, maar van een eindtoernooi komt het niet. Ronald Koeman ruilt het Nederlands...

Met een afgekeurd doelpunt en piekfijne assist liet Sebastien Haller van zich spreken bij zijn debuut. Dat mag...

De flauwe grap is nooit ver weg als het in Veronica Inside over Dick Advocaat gaat. ‘Dagobert Dick’...

Hij mag dan 37 jaar zijn, Klaas-Jan Huntelaar redde Ajax vorige week nog uit een benarde situatie met...

Het doek leek een aantal keer écht te vallen voor Veronica Inside, na een aantal grote incidenten. Toch...

De transfersom (drie miljoen) was niet heel hoog, maar het salaris van Luuk de Jong bij PSV is...