Search
Close this search box.
Ten Hag's knappe dochters, vermogen en rijke familie

Ten Hag’s knappe dochters, vermogen en rijke familie: dit wil je weten

Het is Erik ten Hag voor en Erik ten Hag na de laatste tijd in de Nederlandse sportmedia. Na Ronald Koeman hebben we weer een Nederlandse trainer bij een topclub! Maar hoe zien de dochters van Ten Hag eruit? En hoe zag Ten Hag eruit mét haar? Vijf dingen op een rij die je móét weten.

In het kort:

Erik ten Hag komt uit een rijke familie

Erik ten Hag heeft zich nooit zorgen hoeven maken over de financiën. Ten Hag komt uit een rijke familie. Zijn ouders runden een succesvol makelaars- en financiële dienstverleningsbedrijf. Dat bedrijf heeft meer dan honderd werknemers in dienst op negen verschillende vestigingen. Tijdens de oliecrisis heeft het familiebedrijf oog in oog met de dood gestaan, maar later groeide het uit tot een van de grootste partijen in de Achterhoek. Inmiddels heeft zijn vader Hennie ten Hag het bedrijf overgedragen aan de broers van Erik: Michel en Rico. Zelf is Erik mede-eigenaar van de vennootschap, dus aan geld in ieder geval geen gebrek.

Erik ten Hag komt uit een rijke familie
© Pro Shots

Salaris en vermogen van Erik ten Hag: 10,7 miljoen per jaar

Erik ten Hag strijkt momenteel een jaarsalaris op van 10,7 miljoen euro bij Manchester United, zo meldt The Sun. Daarmee is hij de best betaalde Nederlandse trainer ooit in de Premier League. Hij troeft onder meer Ronald Koeman, die ruim 7 miljoen euro verdiende bij Everton, en Louis van Gaal af, die een kleine 4 miljoen euro per jaar overhield aan zijn periode in Manchester. Ook bij Ajax sprokkelde Ten Hag al wat miljoenen bij elkaar en als profvoetballer werd hij natuurlijk ook gewoon betaald. Al zal dat geen vetpot zijn geweest. Naar schatting ligt het vermogen van Erik ten Hag momenteel op 14 miljoen euro.

Het salaris van Erik ten Hag bij Manchester United is 10,7 miljoen euro per jaar
© Pro Shots

Erik ten Hag met haar: zo ziet dat eruit

Kale koppen niet te stoppen. Dat lijkt het motto van Ajax te zijn de laatste jaren. Achtereenvolgens waren Peter Bosz, Marcel Keizer, Erik ten Hag, Alfred Schreuder en John Heitinga de hoofdtrainers. Daarvan heeft Heitinga misschien nog het meeste haar op zijn hoofd. Maar dat is weleens anders geweest. In de tijd dat Erik ten Hag nog voetballer was, had hij een fraaie kop met haar. Onderstaande foto’s uit zijn tijd bij FC Twente en FC Utrecht zijn weliswaar van dertig jaar geleden, maar vormen wel het bewijs dat ook Erik ooit een strakke coupe had.

Erik ten Hag bij FC Twente met haar
© Pro Shots

 

Erik ten Hag met een volle bos haar op zijn hoofd
© Pro Shots

Dit is Bianca, de vrouw van Erik ten Hag

Erik ten Hag is al heel wat jaartjes gelukkig getrouwd met zijn vrouw Bianca ten Hag. De twee hebben een huis in Oldezaal, maar wonen tegenwoordig in Manchester. Bianca is iets jonger dat Erik en zij zijn volgens Engelse media elkaars jeugdliefde. Er is maar weinig bekend over de vrouw van Erik, maar ze spelen graag samen een potje golf. Gelukkig circuleren er nog wel wat foto’s van Bianca ten Hag op het internet, evenals een filmpje waarin ze Erik afzet op de club.

Bianca ten Hag is de vrouw van Erik ten Hag
© Screenshot
https://twitter.com/UnitedAsk/status/1629244688623616000

De twee knappe dochters van Ten Hag

Erik en Bianca hebben zeker niet stilgezeten in hun relatie. Het duo heeft naast een zoon ook twee knappe dochters op deze wereld gezet. Hun zoon werd ooit slachtoffer van een zwaar auto-ongeluk, maar kwam daar wel weer bovenop. Indy ten Hag geniet nog van haar studententijd, terwijl Kelly ten Hag werkt als vastgoedtaxateur in Twente. Hopelijk gaat de haaruitval bij hen minder snel dan bij hun vader.

Indy en Kelly ten Hag zijn de dochters van Erik ten Hag
© Instagram: @Indy_tenhag
Indy is de dochter van Ten Hag
© Instagram
De kinderen van Bianca en Erik ten Hag
© Instagram: @Indy_tenhag

ook interessant

Topsporters hoeven vaak niet te klagen, maar wie hebben het meeste geld? Dit zijn de vijf rijkste Nederlandse...

Het is definitief: Martin Odegaard tekent bij Real Madrid. Er zijn torenhoge verwachtingen van het 16-jarige broekie en...

Erik ten Hag is bijna rond met Manchester United, en bij die sportieve vooruitgang hoort ook een financiële...

Voetballers en gokken is voor veel mensen ondertussen al een bekend fenomeen, je hoort zeer frequent op het...

Bij PSG verdiende hij een miljoen per jaar, maar is dat in Endhoven ook nog zo? Een kijkje...

Arjen Robben is teruggekeerd bij zijn oude liefde FC Groningen. Voor de zoveelste keer werd het een jaar...