Search
Close this search box.
marco-reus-heeft-laag-salaris

10 sterspelers met een laag salaris

Topvoetballers met een laag salaris, dat lijkt iets uit de jaren 60. Toch bestaan er nog sterspelers die genoegen nemen met een bescheiden loon. Wij zetten de 10 bekendste op een rijtje!

10. Julian Draxler

Julian Draxler heeft laag salaris.
© Pro Shots

Deze 21-jarige Schalke 04-aanvaller geldt al jaren als groot talent. Dat uit zich nog niet in zijn salaris van 56.000 euro per week.

9.  Isco

Isco heeft laag salaris.
© Pro Shots

Isco is met een salaris van 75.000 euro per week een van de kleinverdieners bij Real Madrid. De motor op het middenveld draait een prima seizoen en doet het misschien wel beter dan James Rodriguez, die 151.000 euro per week ontvangt!

8. Marc-André ter Stegen

Marc-André Ter Stegen heeft laag salaris.
© Pro Shots

De Duitse doelman Marc-André van der Stegen is vooralsnog een uitstekende vervanger van Victor Valdes bij Barcelona. Het salaris van de sluitpost lijkt daarom een schijntje: 70.000 euro per week.

7. Petr Cech

Petr Cech heeft laag salaris.
© Pro Shots

Chelsea staat bekend als poenerige club, maar dat breidt zich niet echt uit naar het salaris van Petr Cech. De doelman krijgt minder dan een ton per week en is dit seizoen ook nog eens zijn basisplek kwijtgeraakt aan Thibaut Courtois. De arme drommel.

6. David Alaba

David Alaba heeft laag salaris.
© Pro Shots

De razendsnelle linksback David Alaba is al jarenlang een vaste waarde bij Bayern München. En dat voor maar 50.000 euro per week!

5. Sergio Busquets

Sergio Busquets heeft laag salaris.
© Pro Shots

Barca-speler Sergio Busquets doet al seizoenen lang belangrijke onderscheppingen op het middenveld. Daar krijgt de nuttige voetballer een loon van 80.000 euro per week voor terug.

4. Raheem Sterling

Raheem Sterling heeft laag salaris.

Raheem Sterling is hét Britse talent van dit moment en was een lichtpuntje in Engeland’s teleurstellende WK. De Liverpool-middenvelder ontvangt op dit moment 37.000 euro per week, wat een schijntje lijkt. Zijn club wil het contract graag openbreken (voor het te laat is).

3. Mats Hummels

Mats Hummels heeft laag salaris.
© Pro Shots

Mats Hummels wordt beschouwd als een van de beste verdedigers van Europa en is in beeld bij meerdere topclubs. Zijn lage weekloon van 58.000 euro is daarom verbazingwekkend.

2. Andrea Pirlo

Andrea Pirlo heeft laag salaris.
© Pro Shots

Je zou de 35-jarige Andrea Pirlo tekort doen door te stellen dat hij zich in de nadagen van zijn carrière bevindt. Hij maakt immers nog wekelijks furore in de Serie A. En dat terwijl de Italiaan genoegen neemt met een salaris van 50.000 euro per week!

1. Marco Reus

Marco Reus heeft laag salaris.
© Pro Shots

Marco Reus is de absolute ster van Borussia Dortmund en een echte man van de club. Naar verluidt heeft de aanvaller al meerdere topclubs afgewezen. Een hoog salaris hoeft hij daar niet voor terug: zijn weekloon van 82.000 euro lijkt een schijntje voor deze topper.

ook interessant

Wat is het salaris van Daley Blind, die al jaren één als van de vaste waardes geldt bij...

Lang niet iedereen ontving het met gejuich, maar feit blijft dat Frank de Boer onze bondscoach is op...

Meer dan een half miljoen pietermannen krijgt die voor zijn werk bij de NPO: Matthijs van Nieuwkerk. Belachelijk,...

Waar betaalt hij al die auto's van? Nou, het salaris van Memphis Depay is gigantisch. En dan leverde...

Het mag er dan niet zo uitzien, als we de 10 grootverdieners van Oranje op het rijtje zetten...

Hij mocht er afgelopen zaterdag dan naast staan bij Bulgarije – Nederland en hopeloos gefaald hebben bij Manchester...