Search
Close this search box.
koppel-met-kind-op-het-strand

Zo breng je Vakantie plaatjes tot leven

Geef toe, hoeveel foto’s heb je gemaakt tijdens je laatste vakantie? Misschien heb je een paar van de hoogtepunten gefilmd met een drone met camera en deze op instagram gezet zodat de wereld ze kan zien, maar meestal worden het al snel vergeten herinneringen. Laat ons helpen om die herinneringen weer tot leven te wekken in je huis. Hier zijn vijf manieren om je vakantiefoto’s tot leven te wekken.

De koelkast op!

Misschien besteed je tegenwoordig veel te veel tijd aan het reizen van en naar je koelkast. Dan heb ik een leuk idee. Je kunt namelijk foto’s afdrukken op magneten, wist je dat? Dat geeft sprankel aan je saaie witte koelkast en als vrienden of collega’s op visite komen kan dat een leuk gesprek op gang brengen. Het is erg leuk om een aantal leuke foto’s af te drukken op een aantal magneten, zodat je iedere keer als je naar de koelkast loopt weer herinneringen op kan doen.

Kunstwerk op je muur

Maak van je huiskamer een vrolijke plek door je witte muren te versieren met je favoriete reisherinneringen. Richt in je kamer op een manier dat je zelf wilt met fototegels. Door het gebruik van losse fototegels kun je een mooi en interessant ontwerp maken van je foto’s in je huiskamer en het er laten uitzien als een kunstwerk.

Maak er een spelletje van

Wil je de leuke momenten van je internationale avonturen herinneren en er een gezellige avond van maken? Maak dan een gepersonaliseerde fotopuzzel van je favoriete vakantieherinnering en bouw het samen op… Je kunt het altijd in elkaar plakken en na een paar keer inlijsten. Of wat dacht je van een geheugenspel samen met de kinderen met alle leuke vakantiefoto’s.

Stuur een ansichtkaart

Wie ontvangt niet graag post (als het geen rekening is!). Stuur je reisgenoten je favoriete vakantiefoto afgedrukt als ansichtkaart met een attente boodschap om hen te laten weten dat je hen mist en denkt aan de speciale tijden die jullie samen hadden op jullie avonturen. Geheid dat je een glimlach op hun gezicht zet.

Maak een reisalbum

Hoe vaak heb je beloofd om een fysiek fotoalbum te maken van je reisavontuur, maar toen je eenmaal thuis kwam, ging het leven door en de tijd voorbij, en nu zie je ze alleen nog op je smartphone voorbijkomen. Tijd om je handen uit je mouwen te doen en die herinneringen tot leven te wekken in je reisboek, want je weet hoe speciaal het voelt om door oude familiealbums te gaan.

ook interessant

Mensen die deze zomer naar het WK voetbal in Brazilië willen en nog geen hotel hebben geboekt die...

Ga je graag met de motor op pad en wil je het ook eens op een vakantie wagen?...

Dat het plannen van een reis naar Nieuw-Zeeland steeds meer in trek is onder reizigers, is niet zo...

De problemen voor het WK in Brazilië, dat over zestien dagen begint, beperken zich niet alleen tot de...

Azië wordt beschouwd als het grootste continent. Het heeft het grootste gebied en het hoogste bevolkingsaantal. Daardoor vind...

Op reis gaan met je pluizige vriend is natuurlijk het leukste dat er is. Je maakt leuke nieuwe...