Search
Close this search box.
Dit is het huis van Quincy Promes

Binnenkijken in de villa van voormalig Ajax-aanvaller Promes

Quincy Promes was lang niet weg te denken uit het Ajax van Erik ten Hag, maar besloot toch afscheid te nemen om terug te keren bij Spartak Moskou. Dat was kort nadat de aanvaller verdacht werd van een steekincident. Het slachtoffer van de steekpartij (Quincy’s neef) liet onlangs beslag leggen op het huis van Promes.

Deze luxe villa van Promes in Abcoude behoorde eerder toe aan RTL-baas Peter van der Vorst en cabaretier Najib Amhali, schrijft Bekende Buren. Promes betaalde er in 2014 1,3 miljoen euro voor. Hij speelde destijds nog in Rusland.

De voorkant van het huis van Promes
© Bekende Buren

Daar kreeg hij 250 vierkante meter woonpret voor terug. Het huis telt zes kamers, waarvan vijf slaapkamers, één badkamer en een luxe keuken. Al dat moois wordt omringd door een tuin waarin Promes een prima BBQ voor zijn Ajax-teammaten kan organiseren.

Het is trouwens niet het enige huis van Promes in de Randstad, want de dribbelaar kocht in 2015 ook een luxe appartement aan de Amsterdamse Zuidas. Achteraf gezien niet zo verrassend dat hij bij Ajax terecht is gekomen. Hieronder meer kiekjes van Promes’ huisje in Abcoude.

De tuin
© Bekende Buren
De woonkamer
© Bekende Buren
De woonkamer
© Bekende Buren
De keuken
© Bekende Buren

ook interessant

Terwijl Ajax al drie kampioenschappen op rij vierde en grote Europese tegenstanders versloeg, wist Feyenoord de afgelopen seizoenen...

Als je scoutingapparaat het laat afweten en je niks fatsoenlijks in de jeugdopleiding hebt rondlopen, dan moet je...

Zoek je al de hele dag naar de uitgelekte foto’s die een hacker van Fatima de Moreiro Melo...

Soms doen voetballers iets heel goeds voor de fans. Zlatan Ibrahimovic doet het dit keer. Het verhaal: Hajrudin...

Homoseksuele voetballers, ze lijken amper te bestaan (op deze schaarse voorbeelden na). Bullshit natuurlijk: spelers die op mannen...

Ajax-speler Ashraf El Mahdioui is erg boos en verdrietig dat hij in de media wordt afgeschilderd als crimineel....