Search
Close this search box.
Hier woont Helene Hendriks

Het dikke huis van Helene Hendriks: luxe in Brabant

Chapeau voor Helene Hendriks, die zich binnen een paar jaar heeft opgewerkt van verslaggever langs de lijn, naar vaste presentatrice van Veronica. De dame staat inmiddels op hetzelfde niveau als VI-legende Wilfred Genee. En bij die nieuwe status hoort een peperduur stulpje. Een blik op het heerlijke huis van Helene Hendriks!

Huis van Helene Hendriks
© Bekende Buren

Het huis van Helene Hendriks staat in Bavel, een plaatsje nabij Breda. Niet heel verwonderlijk, aangezien de presentatrice geboren werd in de Brabantse stad. Helene’s villa oogt hypermodern en mocht wat kosten: volgens Bekende Buren betaalde ze er de lieve som van 715.000 euro voor. Om maar aan te geven dat Helene’s salaris net zo hard is geklommen als de verslaggeefster zelf.

Wat kunnen we je verder vertellen over het huis van Helene Hendriks? Nou, dat de woonoppervlakte 317 vierkante meters telt, bijvoorbeeld. Daarin beschikt ze over twee badkamers, twee slaapkamers en een woonkeuken gericht op de tuin. Allemaal gelijkvloers, trouwens. De tuin loopt volledig om het huis en is voorzien van twee terrassen.

Dan nu de prangende vraag: woont Helene hier alleen of met een lover? Hoewel er voortdurend geruchten gonzen rondom de ex-hockeyster, beweert ze in elk interview single te zijn. Lesbisch is ze ook niet, gaf ze daarnaast aan. Niet dat dat wat uitmaakt. Tot nu toe een solo-bestaan in dit prachtige stulpje, dus.

Hier woont Helene Hendriks
© Bekende Buren
Waar woont Helene Hendriks?
© Bekende Buren
Huis Helene Hendriks
© Bekende Buren
Helene Hendriks huis
© Bekende Buren
Huis Helene Hendriks
© Bekende Buren
Huis Helene Hendriks
© Bekende Buren
Huis Helene Hendriks
© Bekende Buren

ook interessant

We nemen een kijkje in het huis van Blind, waar hij samen met zijn vrouw Candy-rae en hun...

Als we een glimp van Cristiano Ronaldo’s huis opvingen, was dat meestal zijn steriele woning bij Madrid. Maar...

Met Ajax gaat het de laatste weken niet zo lekker, maar dat kan niet gezegd worden van Hakim...

Zelf heeft Daley Blind een huis op de Amterdamse Zuidas, maar ook elders in de hoofdstad is de...

Je kunt Ruud Gullit kennen van zijn stormachtige huwelijk met Estelle, of zijn rijke voetbalcarrière. En misschien wordt...

Als je een beetje voetbalfan bent, weet je natuurlijk dat de legendarische Johan Cruijff in 1947 ter wereld...