Search
Close this search box.
Hier woont Helene Hendriks

Het dikke huis van Helene Hendriks: luxe in Brabant

Chapeau voor Helene Hendriks, die zich binnen een paar jaar heeft opgewerkt van verslaggever langs de lijn, naar vaste presentatrice van Veronica. De dame staat inmiddels op hetzelfde niveau als VI-legende Wilfred Genee. En bij die nieuwe status hoort een peperduur stulpje. Een blik op het heerlijke huis van Helene Hendriks!

Huis van Helene Hendriks
© Bekende Buren

Het huis van Helene Hendriks staat in Bavel, een plaatsje nabij Breda. Niet heel verwonderlijk, aangezien de presentatrice geboren werd in de Brabantse stad. Helene’s villa oogt hypermodern en mocht wat kosten: volgens Bekende Buren betaalde ze er de lieve som van 715.000 euro voor. Om maar aan te geven dat Helene’s salaris net zo hard is geklommen als de verslaggeefster zelf.

Wat kunnen we je verder vertellen over het huis van Helene Hendriks? Nou, dat de woonoppervlakte 317 vierkante meters telt, bijvoorbeeld. Daarin beschikt ze over twee badkamers, twee slaapkamers en een woonkeuken gericht op de tuin. Allemaal gelijkvloers, trouwens. De tuin loopt volledig om het huis en is voorzien van twee terrassen.

Dan nu de prangende vraag: woont Helene hier alleen of met een lover? Hoewel er voortdurend geruchten gonzen rondom de ex-hockeyster, beweert ze in elk interview single te zijn. Lesbisch is ze ook niet, gaf ze daarnaast aan. Niet dat dat wat uitmaakt. Tot nu toe een solo-bestaan in dit prachtige stulpje, dus.

Hier woont Helene Hendriks
© Bekende Buren
Waar woont Helene Hendriks?
© Bekende Buren
Huis Helene Hendriks
© Bekende Buren
Helene Hendriks huis
© Bekende Buren
Huis Helene Hendriks
© Bekende Buren
Huis Helene Hendriks
© Bekende Buren
Huis Helene Hendriks
© Bekende Buren

ook interessant

Vond je het al schandalig dat Diego Maradona een liefdadigheidswedstrijd in Limburg aan zich voorbij liet gaan? Wacht maar tot...

Marc Overmars heeft veel goed gedaan bij Ajax, dat hebben we in dit lijstje van gisteren op een...

Het gaat weer iets beter met Manchester United. Ook buiten het veld hebben de spelers het naar hun zin, zo...

Niet alleen Engelse en Russische supporters zetten Frankrijk op zijn kop, nee de Albanezen kunnen er ook wat...

De kans wordt steeds groter dat er na de winterstop weer een Nederlander extra in de Premier League...

Een potje FIFA is vaak voldoende om het slechtste in mensen naar boven te halen. Dat is bij...