Search
Close this search box.
In deze dikke huizen zitten de spelers van Oranje thuis

In deze dikke huizen zitten de spelers van Oranje thuis

Niemand vindt thuiszitten leuk. Maar ja: als je tuin zo groot is dat je er een voetbaltoernooi kunt spelen, maakt dat de zaken een stuk eenvoudiger. Laten we eens kijken waar onze Oranje-spelers deze onrustige dagen doorbrengen. Hint: je hoeft geen medelijden met ze te hebben.

Quincy Promes

Huis van Quincy Promes
© Pro Shots / Bekende Buren

Deze bescheiden villa in Abcoude kocht Promes in 2014. Bijzonder, want toen speelde de aanvaller nog in Rusland. Het huis behoorde eerder toe aan RTL-baas Peter van der Vorst, maar ook cabaretier Najib Amhali. Quincy legde er 1,3 miljoen euro voor neer. Meer plaatjes hier.

Virgil van Dijk

Huis van Virgil van Dijk
© Pro Shots / Bekende Buren

Het is onduidelijk of Oranje-captain Virgil thuiszit in Liverpool of Nederland. Hoe dan ook, het gezin Van Dijk bezit in Amsterdam een luxe grachtenpand met enorme tuin. Daar betaalde Virgil twee miljoen euro voor.

Daley Blind

Huis van Daley Blind
© Pro Shots / Bekende Buren

Volgens Bekende Buren bewoont de routinier van Oranje een luxe penthouse op de Zuidas. Het huis kostte ruim 2,5 miljoen euro en biedt 134 vierkante meter woongenot.

Georginio Wijnaldum

Huis van Georginio Wijnaldum
© Pro Shots / Bekende Buren

Gini heeft het uitstekend voor elkaar in Liverpool. De middenvelder bezit een gigantisch landhuis met binnenzwembad, bioscoop, gym én biljartkamer. Met de enorme tuin die aan de villa vastzit, is thuiszitten geen enkel probleem.

Frenkie de Jong

Huis van Frenkie de Jong
© Pro Shots / Bekende Buren

De kans is groot dat Frenkie in Barcelona zit, maar ook in Nederland heeft de oud-Ajacied een prima uitvalsbasis. Frenkie kocht vlak voor zijn vertrek naar Barca een luxe appartement in Amsterdam-Zuid. Daar betaalde hij bijna een miljoen voor, plus nog eens 5.000 euro voor een parkeerplek.

Donny van de Beek

Huis van Donny van de Beek
© Pro Shots / Bekende Buren

Deze verplichte voetbalpauze is voor Donny een prima reden om de drukte van Amsterdam te ontvluchten. De middenvelder kocht afgelopen zomer namelijk een prachtige woonboerderij in Nijkerkerveen, het dorp waar hij geboren en getogen is. Zeven ton kostte het stulpje – een koopje als je ziet wat zijn collega’s in Amsterdam betalen.

Marten de Roon

Huis van Marten de Roon
© Pro Shots / Bekende Buren

Voor De Roon is thuisblijven écht bittere noodzaak. Hij woont immers in Bergamo, de Italiaanse stad die het hardst getroffen werd door de crisis. De NOS kwam bij hem langs voor de ellende begon, waardoor we een kijkje kregen in zijn quarantaine-stek.

Bonus: Matthijs de Ligt lapt ramen

Matthijs de Ligt woont in Turijn, maar goede kiekjes van zijn huis hebben we niet. We weten dat de verdediger in quarantaine moest omdat één van zijn Juventus-teamgenoten besmet raakte. Uit pure verveling ging de voetballer de ramen van zijn appartement maar wassen.

ook interessant

Als je een Perzisch tapijt hebt, is het belangrijk dat je weet hoe je het goed schoonmaakt. Een...

Ronald Koeman heeft eindelijk de toptransfer waar hij zo lang naar verlangde. De Groninger ruilt zijn job als...

Alexis Sanchez verkaste onlangs van Barcelona naar Arsenal en heeft dus nieuwe woonruimte nodig. Het wordt geen Londens...

Ben jij van plan om alles in huis helemaal om te gooien en de boel eens flink te...

Als we een glimp van Cristiano Ronaldo’s huis opvingen, was dat meestal zijn steriele woning bij Madrid. Maar...

Zelf heeft Daley Blind een huis op de Amterdamse Zuidas, maar ook elders in de hoofdstad is de...