Search
Close this search box.

Het heerlijke huis van Blind: penthouse op de Zuidas

Het is alsof Daley Blind nooit weg is geweest bij Ajax, en gezien zijn zeven titels is dat ook wel een beetje zo (dan vergeten we voor het gemak die paar jaar in de Premier League even). Van de vele miljoenen die Daley in zijn carrière opstreek, kocht hij enkele jaren geleden een prachtig penthouse op de peperdure Zuidas. We nemen een kijkje in het huis van Blind, waar hij samen met zijn vrouw Candy-rae en hun twee kinderen vertoeft.

Ⓒ HollywoordHuizen

Zoals Hollywoodhuizen op bovenstaande foto laat zien, woont Blind helemaal bovenin een luxe appartementencomplex. Zijn huis telt 194 m2 aan woonoppervlakte, met een terras van 69m2. Dat terras ligt uiteraard op het zuiden, met prachtig uitzicht over de hoofdstad. Je bent een voetballer of je bent het niet, hè?

Het huis van Blind heeft verder drie slaapkamers, waarvan twee voorzien zijn van eigen badkamer. Verder laten we de foto’s van zijn prachtige appartement graag voor zichzelf spreken. Oh, naast de twee miljoen euro die Daley voor het penthouse neertelde, gooide hij er ook nog twee keer 50.000 euro voor twee parkeerplekken tegenaan. Snappen we best: parkeren in A’dam is een ware hel.

Ⓒ HollywoordHuizen

Huis van Blind is niet zijn enige vastgoed-investering

Voor zichzelf heeft Blind het dus goed geregeld, maar ook elders in de stad investeerde hij in vastgoed. De verdediger annex middenvelder kocht een pand in de Amsterdamse wijk Buitenveldert. Hij liet het huis strippen tot drie appartementen, die hij ongetwijfeld voor een mooi bedrag verhuurt. Lekker bezig, huisbaas Daley!

Ⓒ HollywoordHuizen
Ⓒ HollywoordHuizen
Ⓒ HollywoordHuizen

ook interessant

Een wereldtitel, dat is de inzet van Van Gaal’s nieuwe termijn als bondscoach. Logisch, want voor het geld...

Met Ajax gaat het de laatste weken niet zo lekker, maar dat kan niet gezegd worden van Hakim...

Zelf heeft Daley Blind een huis op de Amterdamse Zuidas, maar ook elders in de hoofdstad is de...

Ronald Koeman heeft eindelijk de toptransfer waar hij zo lang naar verlangde. De Groninger ruilt zijn job als...

De geruchten zongen een paar jaar geleden heel even rond, maar van een rentree in Nederland leek het...

Altijd al een 20-jarige topverdediger als huisbaas willen hebben? Goed nieuws! Oud-Ajacied Matthijs de Ligt heeft zijn stijlvolle...