Search
Close this search box.
man typt op laptop met sjaal

Zo kan je inloggen op Mijn Ziggo

Inloggen op je Ziggo-account is als het vinden van de afstandsbediening – het is essentieel voor een wereld van entertainment, maar soms lijkt het alsof het verstopt zit onder de bank. Dus laten we de zoektocht naar je digitale afstandsbediening beginnen met een vleugje humor.

Stap 1: Navigeer naar de Ziggo-website door op deze link te klikken.

Stap 2: Klik op “Inloggen” – op de Ziggo-startpagina zie je ergens de magische woorden “Inloggen” in de rechterbovenhoek. Klik erop.

inloggen mijn ziggo

Stap 3: Voer je digitale geheimschrift in op het inlogscherm verschijnt een digitale deur met de vraag naar je gebruikersnaam en wachtwoord. Voer de juiste combinatie in – geen zorgen, er zit geen geheime handdruk bij, gewoon je gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 4: Verifieer je identiteit – omdat Ziggo je wel serieus neemt om ervoor te zorgen dat je geen digitale zeerover bent, kan Ziggo vragen om een extra beveiligingscode. Deze wordt niet per flespost gestuurd, maar eerder via e-mail of telefoon. Volg de instructies en wees gerust, je bent geen gevangene van digitale Davy Jones.

Stap 5: Klik op “Inloggen” en ontgrendel de digitale schatkist! Zodra je de digitale obstakels hebt getrotseerd, klik je op “Inloggen”. Deuren zwaaien open, gordijnen gaan omhoog, en je bevindt je op de planken van je persoonlijke Ziggo-schatkamer. Kijk rond en ontdek de digitale schatten die op je wachten.

Tot slot Met deze simpele stappen navigeer je als een ware digitale piraat door het Ziggo-universum. Onthoud, bewaar je digitale schatkaart (lees: inloggegevens) veilig en deel ze niet met anderen. En als je verdwaalt, roep dan gerust de klantenservice van Ziggo – ze zijn er om je te helpen bij je digitale avonturen.

ook interessant

Leuk, dat profvoetbal, maar bij de amateurs laten ze soms ook hele aardige dingen zien. Deze speler uit...

Tim Krul is in Engeland verkozen tot Speler van de Maand november. De doelman onderscheidde zich met clean...

Ramiz Zerrouki mag zich Feyenoorder noemen. Wat is zijn afkomst, wat verdient hij en wie is de vriendin...

Mark Diemers hulde zich vorig seizoen nog in het groene shirt van Fortuna Sittard, maar mag zich sinds...

Chili heeft vandaag het oefenduel met Egypte als voorbereiding op het WK met 3-2 gewonnen. De tegenstander van...

Feyenoordfan Rob Hageraats heeft er zeven wedstrijden voor het einde zo veel vertrouwen in dat zijn club landskampioen...