Search
Close this search box.
influencer-filmt-haarzelf.jpg

Influence ambities? Zo start je!

Wanneer je vandaag de dag kleine kinderen vraagt wat ze later willen worden, zullen velen antwoorden dat ze influencer, beroemd of voetballer willen worden. Of een combinatie van alle drie. Met ambitie is niets mis, en wanneer deze droom ook nog steeds aanwezig is wanneer je wat ouder wordt. Dan is het aan te raden hier toch iets mee te doen. Denk jij dat je best wel eens groot op Instagram kan worden? Doe hier dan zeker iets mee en trek de stoute schoenen aan en start gewoon. Het kan al zonder investeringen en voor je het weet word je wel echt groot. Laat je dus nooit tegenhouden door mensen die zeggen dat dit niet kan, je weet zelf wel waar je het voor doet en waar je voor staat. Maar al het begin is moeilijk, ook als influencer. Daarom hier een paar tips om goed te starten!

De spullen

Je hebt wellicht al een goede telefoon, maar wanneer jij ambities hebt om influencer te worden is het wel goed om dit vanaf het begin goed aan te pakken. Wanneer er opeens in je timeline een andere kwaliteit foto’s verschijnen komt dit je ranking niet ten goede. Het beste wat er op dit moment op de markt is, is de iPhone 15. Een waanzinnige telefoon die je in combinatie met een abonnement al tegen een prima tarief kunt aanschaffen. Investeer hier dan ook in en je zult er zowel zakelijk als privé profijt van hebben. Naast een telefoon kun je een speciale lamp en andere zaken aanschaffen, maar dit zijn allemaal randzaken. De smartphone is de basis.

Het medium

Daarnaast is het goed om te kiezen voor een medium waar jij groot op wilt worden; is dat TikTok of Instagram? Kies het medium waar jij je het meest comfortabel bij voelt en wat je het meeste aanspreekt. Denk ook na over de achterban die je wilt aanspreken. Op Snapchat zitten andere mensen dan op Facebook, het is goed om hier vooraf strategisch over na te denken.

De boodschap

Daarnaast vind jij ongetwijfeld zelf dat je een heel interessant leven hebt, maar dat is niet altijd het geval voor anderen. Het is dan ook goed om een speciale niche te kiezen waar jij je op gaat richten. Heb jij vijf kinderen, dan zul je wellicht vooral in de hoek van de momfluencers groot kunnen worden. Ben jij juist super sportief? Dan is het leuk om eens te kijken of jij fitfluencer kunt worden. Kies altijd een onderwerp wat past bij jouw passie en profiel, alleen dan ga je het op de lange termijn volhouden.

Consistentie

Dan komen we bij de laatste tip, uit en dat is consistentie. Verwacht echt niet dat je direct viral gaat en duizenden volgers per dag krijgt. Alles begint klein en wordt groot door gewoon stug door te gaan. Dus zie het in het begin vooral als iets wat je leuk vindt, vervolgens zul je vanzelf merken dat je groeit. Passie is alles, de spullen de basis!

Veel succes en plezier!

ook interessant

Nu online winkelen voor veel consumenten de norm wordt, verwachten mensen een breed scala aan bezorgopties. Met de...

Met veel geschreeuw, gevlieg en gebluf werd Olcay Gulsen afgelopen zaterdag finalist van Wie is de Mol. Of...

Het is altijd een strijd geweest: wie is nou de beste voetballer, Lionel Messi of Cristiano Ronaldo? Een...

Werk je veel achter de computer, op kantoor of thuis? Dan is het erg belangrijk om te zorgen...

Mart Hoogkamer zwemt tegenwoordig niet meer in Bacardi Lemon, maar in al zijn centon. De volkszanger heeft in...

Beste spits ter wereld, maar ook de best verdienende? Het salaris van Erling Haaland maakt hem wél de...