Search
Close this search box.
Huis Johan Cruijff te huur

Voor dit spotprijsje kun je in het geboortehuis van Johan Cruijff wonen

Als je een beetje voetbalfan bent, weet je natuurlijk dat de legendarische Johan Cruijff in 1947 ter wereld kwam in de Amsterdamse wijk Betondorp. En ben je als echte Cruijff-fan op zoek naar woonruimte in Amsterdam, dan hebben we goed nieuws. De oude woning van de voetballegende staat te huur.

Het pand is te vinden op Woningnet. Voor 709,68 euro (best aardig prijsje, voor Amsterdamse begrippen) krijg je een huis met twee slaapkamers en een ruime doorzon woonkamer. Daar hoort ook een tuin bij. Op het raam van de woning herinnert een beeltenis van Cruijff aan de overleden voetballer.

Het is best bijzonder dat het huis te huur staat, want voor de dood van Cruijff waren er plannen om een museum van zijn geboorteplaats te maken. Daar had de oud-voetballer echter geen behoefte aan.

Huis Johan Cruijff te huur
© Pro Shots
Huis Johan Cruijff te huur
© Woningnet
Huis Johan Cruijff te huur
© Woningnet

ook interessant

Donny van de Beek is een gewone jongen. Geen strandhuis op Mallorca voor de begeerde middenvelder, nee, Donny...

Als je een Perzisch tapijt hebt, is het belangrijk dat je weet hoe je het goed schoonmaakt. Een...

Altijd al een 20-jarige topverdediger als huisbaas willen hebben? Goed nieuws! Oud-Ajacied Matthijs de Ligt heeft zijn stijlvolle...

Hij moet elke week een flink eind op en neer voor zijn tv-optredens, want het huis van Johan...

Memphis Depay verlaat Rotterdam. Rotterdam? Jep: de linksbuiten van Manchester United bezit een stulpje in het New Orleans-gebouw,...

Profvoetballers hebben over het algemeen niets te klagen als het om salaris gaat. De meeste spelers van het...