Search
Close this search box.

Het oude huis van Ihattaren staat nu alweer te koop

Mohamed Ihattaren heeft bij Ajax een nieuwe kans gekregen, en doet er alles aan om die te verzilveren. De carrière van het toptalent stond op de rand van de afgrond: na een mislukt avontuur bij het Italiaanse Sampdoria was Ihattaren zelfs even spoorloos. Totdat hij afgelopen jaar opdook in Brabant, waar hij een peperdure villa in de Tilburgse Goudkust kocht.

Heb je het heerlijke penthouse van Daley Blind al eens gecheckt?

Ⓒ HollywoodHuizen

Ihattaren legde ruim één miljoen euro neer voor een landhuis met gigantische tuin en apart gelegen gastenverblijf. Volgens Story streek de middenvelder in Tilburg neer omdat zijn toenmalige vriendin daar zou wonen. En ja, waarom zou je dan niet meteen een kapitale villa aanschaffen?

Blijkbaar beviel het huisje (of de relatie) toch niet, want Ihattaren zette de villa na een paar maanden alweer te koop. Hij wilde er 1,3 miljoen euro voor hebben – bijna drie ton meer dan hij oorspronkelijk betaalde. Kort daarna kwam het nieuws naar buiten dat Ajax Ihattaren een nieuwe kans bood om zijn carrière te redden. Die kans lijkt hij met beide handen aan te grijpen.

Rest ons nog even om zijn ex-stulpje te bewonderen. Het oude huis van Ihattaren is volledig gerenoveerd en de begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. Verder heeft de villa stijlvolle moderne stalen taatsdeuren, een compleet ingerichte design woonkeuken, een gigantische woonkamer met gashaard en een enorme master bedroom. Eén ding is zeker: zoiets ga je in Amsterdam voor die prijs niet vinden. Hopelijk vindt Ihattaren daar zijn voetbalgeluk wél terug.

Ⓒ HollywoodHuizen
Ⓒ HollywoodHuizen
Ⓒ HollywoodHuizen
Ⓒ HollywoodHuizen

ook interessant

De Nederlandse zaakwaarnemer Mino Raiola heeft zowel Paul Pogba als Zlatan Ibrahimovic onder zijn hoede, dus je hoeft...

Ronald Koeman mag dan op avontuur zijn bij FC Barcelona, zijn hart ligt in Nederland. Dat blijkt wel...

Hij stond ooit bekend als de visserszoon als Katwijk, maar die tijden liggen ver achter ons. Dirk Kuyt...

Quincy Promes was lang niet weg te denken uit het Ajax van Erik ten Hag, maar besloot toch...

Het sprookjeshuwelijk van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau kwam in 2019 tot een bruut einde. Wes en Yo...

Cristiano Ronaldo heeft niet het eerste het beste appartement in New York op de kop getikt. Zijn nieuwe...