Search
Close this search box.
Dit is het peperdure huis van Ziyech

Ziyech trakteert zichzelf op peperdure villa na Chelsea-transfer

Met Ajax gaat het de laatste weken niet zo lekker, maar dat kan niet gezegd worden van Hakim Ziyech. De middenvelder bereikte vorige maand een akkoord met Chelsea, en werd de trotse eigenaar van een dikke villa in Vinkeveen. Een luxeus optrekje om zijn vrije dagen in Nederland door te brengen.

Het huis van Ziyech
© Bekende Buren

Van Ziyech is bekend dat hij een hechte band onderhoudt met zijn familie, en daar lijkt het huis op uitgekozen. De voetballer heeft maar liefst 565 vierkante meter woonpret tot zijn beschikking, schrijft Bekende Buren. Het pand telt 10 kamers, waarvan vijf slaapkamers en twee badkamers. Al dat moois is verdeeld over twee woonlagen.

Moest Ziyech in zijn vorige stulpje een zwembad delen met andere bewoners, nu heeft hij de beschikking over een eigen buitenzwembad – verwarmd. Dat is inclusief zwembadhuis (ja, echt) met douche.

Daarmee stopt het waterplezier niet: de villa ligt aan het water en heeft daarom een boothuis en aanlegsteiger. Er is dus alle gelegenheid om de Amsterdamse grachten binnen te varen. Zien we Ziyech volgend jaar tóch nog terug in de hoofdstad.

Wat de baltovenaar neertelt voor al dat moois? Bijna 3,9 miljoen. Dat is trouwens een koopje, want de vraagprijs van de villa was 4,4 miljoen euro.

Dit is het huis van Hakim Ziyech
© Bekende Buren
Het huis van Ziyech
© Bekende Buren
Peperduur huis Ziyech
© Bekende Buren
De dure villa van Ziyech
© Bekende Buren
Het peperdure huis van Ziyech
© Bekende Buren
Dit is het huis van Hakim Ziyech
© Bekende Buren
Het dure huis van Ziyech
© Bekende Buren

ook interessant

Humor in de voetbalkleedkamer dat hoort er bij. Op amateurniveau, maar zeker ook op professioneel niveau. Bij Tottenham...

NAC-aanvaller Mats Seuntjens wordt al enige tijd in verband gebracht met AZ en zoals het een echte voetballer...

Recht tegenover Voetbal International én met exclusieve beelden van de Eredivisie. Het lijkt duidelijk dat FOX Voetbal, het...

Argentijnen hebben niets met sneeuw. Dat blijkt maar weer uit onderstaande video, waarin we Lionel Messi vernederd zien worden...

Het is de Rode Duivels vanavond niet gelukt hun favorietenrol op het EK waar te maken. Een tactisch...

Dat de spelen van FIFA steeds beter worden is wel duidelijk. Ook de streken van de spelers worden...