Search
Close this search box.
Huis Frenkie de Jong Amsterdam

Frenkie zit in Barcelona, maar kocht nog wel luxe appartement in Amsterdam

Een huis vinden in Amsterdam een onmogelijke opgave? Niet als je bij Ajax speelt. Frenkie de Jong mag inmiddels in Barcelona zitten, hij kocht voor vertrek een pandje in Amsterdam. Het bloed stroomt waar het niet gaan kan, hè.

Het appartement van Frenkie bevindt zich in een imposant complex in Amsterdam-Zuid. Foto’s van de binnenkant zijn er niet, maar Bekende Buren beweert dat het om een ‘luxe appartement’ gaat. Dat mag ook wel, want de middenvelder betaalde er naar verluidt 995.000 euro voor. Daar legde hij nog eens 55.000 euro bovenop voor een parkeerplaats. Het is toch moeilijk parkeren in A’dam, hè.

Tweede huis Frenkie de Jong in Amsterdam
© Google Streetview

Frenkie had uiteraard al een huisje in A’dam, waar hij sinds 2016 met zijn vriendin Mikky Kiemeney woonde. Dat klassieke appartement in één van onderstaande panden oogt wat bescheidener. De baltovenaar betaalde ‘maar’ 283.000 euro voor dit stulpje nabij het Vondelpark. Eén ding is zeker: de hypotheek die hij op beide huizen vestigde kan hij met zijn nieuwe salaris bij Barca gemakkelijk afbetalen.

Eerste huis Frenkie de Jong in Amsterdam
© Google Streetview

Ook in Barcelona ging Frenkie uiteraard op huizenjacht, vergezeld door zijn vriendin én een camera. Op De Jong’s eigen YouTube-kanaal werd de zoektocht uitgebreid in beeld gebracht. Met name een degelijk zwembad blijkt een belangrijke factor. Het kan immers aardig warm worden in Barcelona.

 

ook interessant

Donny van de Beek is een gewone jongen. Geen strandhuis op Mallorca voor de begeerde middenvelder, nee, Donny...

De wereld van houtbescherming is voortdurend in ontwikkeling, vooral als het gaat om duurzaamheid. Steeds meer mensen kiezen...

Ronald Koeman mag dan op avontuur zijn bij FC Barcelona, zijn hart ligt in Nederland. Dat blijkt wel...

Je kent het wel: je kijkt rond in je huis en denkt bij jezelf, het is tijd voor...

Chapeau voor Helene Hendriks, die zich binnen een paar jaar heeft opgewerkt van verslaggever langs de lijn, naar...

Niemand vindt thuiszitten leuk. Maar ja: als je tuin zo groot is dat je er een voetbaltoernooi kunt...