Search
Close this search box.
portobelllo-safari

Eten in hotels Italië en Engeland over de datum

De problemen voor het WK in Brazilië, dat over zestien dagen begint, beperken zich niet alleen tot de stadions. Ook de hotels waar de selecties zullen overnachten hebben het allemaal allesbehalve onder controle. Uit onderzoek van de Braziliaanse Voedsel- en Warenautoriteit is gebleken dat er veel voedsel over datum was in de hotels waar Engeland en Italië deze zomer zullen verblijven.

In het Portobello Hotel, waar Italië verblijft, werd zo’n 25 kilo vis en boter aangetroffen dat over datum was. Nog eens bijna 25 kilo aan vlees, sauzen, kaas en suiker waren niet voorzien van de vereiste houdbaarheidsdatum. Bij het hotel van de Engelsen moest ruim 2,5 kilo aan zalm, parmaham en boter weggegooid worden.

Er werden in totaal 13 ondernemingen gecontroleerd, waarvan er acht hun zaken niet op orde hadden. Hotel Caesar Park, waar Nederland verblijft, werd ook gecontroleerd. Daar was alles gelukkig in orde.

ook interessant

Dat het plannen van een reis naar Nieuw-Zeeland steeds meer in trek is onder reizigers, is niet zo...

Ben je een doorgewinterde kampeerder, maar zou je wel eens iets anders willen? Of wil je een avontuurlijke...

De dagen worden steeds iets langer en de temperaturen worden steeds iets hoger. Dat kan maar een ding...

Het kan zo zijn dat je voor het eerst in je leven buiten Europa gaat reizen. Of het...

Wat is het onderscheid tussen halfpension en volpension tijdens je welverdiende vakantie? We willen allemaal genieten van zorgeloos...

Misschien kun je het je bijna niet voorstellen, na bijna acht maanden herfstweer, maar de zomervakantie komt er...