Search
Close this search box.
Einde Voetbal Inside nadert snel

Einde van Voetbal Inside nadert snel

Ze zijn al jaren onafscheidelijk, maar er lijkt binnenkort een einde te komen aan de voetbalshow van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. De berichten worden steeds hardnekkiger dat Derksen stopt als analist.

Dit keer is het huiszanger Danny Vera die de bom laat vallen in het AD. “Ik heb begrepen dat Johan aan het einde van komend seizoen stopt bij VI”,  laat hij optekenen. “En zonder hem ga ik niet verder. Ook als het programma zonder hem doorloopt, is het voor mij geen VI meer.”

Dat geldt net zo goed voor René van der Gijp, die al eerder heeft aangegeven dat hij zonder Derksen niet meer aanschuift bij VI.

RTL7-baas Marco Louwerens houdt al rekening met een vertrek van Derksen. “Johan is oud qua leeftijd, maar neemt nog altijd veel hooi op zijn vork. Dat hij het iets rustiger aan wil doen, vind ik alleen maar goed”, zei Louwerens onlangs op Radio 1. “Mij wordt twaalf keer per dag gevraagd of hij doorgaat, maar ik weet het simpelweg nog niet. We hebben nog meer dan een jaar te gaan.”

De directeur denkt dat doorgaan zonder Derksen geen optie is. “Hij is zo specifiek, alledrie eigenlijk, dat ik nog geen vervanger in gedachten heb. Ik denk dat het het einde van het programma zou zijn.”

ook interessant

Het leek erop dat Fulham-aanvaller Bryan Ruiz naar Real Betis zou verkassen maar wellicht komt het daar toch...

Velen hebben de afgelopen weken gesproken over Johan Cruijff, maar Willem van Hanegem hield zich op de achtergrond....

Voor het WK van 2014 werd €350 miljoen uitgetrokken voor de bouw van het stadion Estadio Mane Garrincha. Het is...

Robin van Persie startte zijn carrière bij Excelsior, maar werd daar al gauw weggehaald door Feyenoord. Hij debuteerde...

Niemand zal erom twisten dat Ajax de verdiende winnaar was van de Klassieker; ook Feyenoorders niet. Toch was...

Het lijkt bijna nog moelijker om hem níet te maken, maar toch krijgt deze Zuid-Koreaanse spits het voor...