Search
Close this search box.
Frank de Boer

De Boer: ‘Intentie om te blijven’

Speculatie over de toekomst van Ajax-trainer Frank de Boer zijn in volle gang. Volgens verschillende media lijkt de kans groot dat hij na dit seizoen bij Ajax vertrekt en bij Tottenham gaat tekenen. De trainer zelf is daar nog allerminst zeker van.

De trainer praat zelf niet over een gesprek: “Het is helemaal niet mijn intentie om Ajax te verlaten. We hebben een geweldige spelersgroep en ik heb het hier nog erg goed naar mijn zin.”

De Boer heeft nog niet gesproken met Tottenham of welke andere club. Marc Overmars zou wel contact hebben gehad met the Spurs. Pas na de laatste wedstrijd van het seizoen, zondag tegen NEC, gaat de Boer nadenken, mits er een mooie club komt. “Ik zou dan praten en luisteren en daarna mijn gevoelens laten spreken.”

Spurs zou wel een optie zijn voor de coach van de landskampioen: “Ik wil iets toevoegen aan een club. Dat mensen kunnen zeggen dat ze de hand van Frank de Boer zien. Liverpool is daar een mooi voorbeeld van. Dat wat Brendan Rodgers daar nu bijvoorbeeld doet is aansprekend. Monaco zegt me niets. Dat is al een gearriveerde club.”

ook interessant

John van den Brom is ontslagen als trainer van Anderlecht. De Nederlandse trainer van de Belgische ploeg sprak...

Wolter Kroes heeft zijn nieuwe Viva Hollandia 2015 klaar. Vanmorgen in het radioprogramma Evers Staat op maakte de...

De fans van Atletico Madrid waren woedend op Cristiano Ronaldo in het bekerduel van Real Madrid tegen hun...

Maar wat weten we eigenlijk over deze eigenwijze voetbalanalist? Dit is Inge Bruggink, de vrouw van Arnold Bruggink....

Real Madrid won gisteravond met maar liefst 7-3 van tegenstander Sevilla. Cristiano Ronaldo wist driemaal het net te...

Gerard Pique is met zijn vrouw Shakira vetrokken naar een verre vakantiebestemming (verrassend) en de twee hebben het behoorlijk...