Search
Close this search box.
Frank de Boer

De Boer: ‘Intentie om te blijven’

Speculatie over de toekomst van Ajax-trainer Frank de Boer zijn in volle gang. Volgens verschillende media lijkt de kans groot dat hij na dit seizoen bij Ajax vertrekt en bij Tottenham gaat tekenen. De trainer zelf is daar nog allerminst zeker van.

De trainer praat zelf niet over een gesprek: “Het is helemaal niet mijn intentie om Ajax te verlaten. We hebben een geweldige spelersgroep en ik heb het hier nog erg goed naar mijn zin.”

De Boer heeft nog niet gesproken met Tottenham of welke andere club. Marc Overmars zou wel contact hebben gehad met the Spurs. Pas na de laatste wedstrijd van het seizoen, zondag tegen NEC, gaat de Boer nadenken, mits er een mooie club komt. “Ik zou dan praten en luisteren en daarna mijn gevoelens laten spreken.”

Spurs zou wel een optie zijn voor de coach van de landskampioen: “Ik wil iets toevoegen aan een club. Dat mensen kunnen zeggen dat ze de hand van Frank de Boer zien. Liverpool is daar een mooi voorbeeld van. Dat wat Brendan Rodgers daar nu bijvoorbeeld doet is aansprekend. Monaco zegt me niets. Dat is al een gearriveerde club.”

ook interessant

Heftig nieuws uit Rusland. Een middenvelder van Anzhi Machachkala, de oude club van Guus Hiddink, werd daar in...

De 33-jarige voetbalster uit Sneek is getrouwd met Jolien van der Tuin en zij hebben twee kinderen. Maar...

Het hing al weken in de lucht, maar nu is het officieel: Bruno Martins Indi vertrekt met onmiddellijke...

De hormonen, testosteron en adrenaline gieren door de sportwereld, dus ook dit jaar was het een koud kunstje...

Een prachtig beeld tijdens de training van het Braziliaanse elftal deze week. Een zwaar gehandicapte jongen kwam op...

Trouwe kijkers van Studio Voetbal is vorige week misschien de opvallende kledij van Arno Vermeulen opgevallen. Op het...