Search
Close this search box.
Vitesse

‘Abramovitsj’ bedrijf nieuwe hoofdsponsor Vitesse’

De Russische Telecomprovider Truphone wordt zeer waarschijnlijk de nieuwe hoofdsponsor van Vitesse, zo meldt De Gelderlander. Een opvallende deal, want Truphone is voor 23,3 procent in handen van Chelsea-eigenaar Roman Abramovitsj.

De samenwerking tussen Chelsea en Vitesse ligt al langer onder de loep. De leiding van Chelsea zou Vitesse zelfs hebben ‘verboden’ om landskampioen te worden. De Russische miljardair Abramovitsj is de grote man bij Chelsea en ook Vitesse-eigenaar Alexander Tsjigirinski behoort tot de kringen van de Londense club.

Zowel Vitesse als Truphone wil nog niet bevestigen of er een sponsordeal op komst is. “We kunnen er niet op ingaan’, zegt Wiebe Nelissen van Vitesse. “We werken elke dag hard aan onze relaties met partners en sponsoren. Daar hebben we nu niets over te melden.”

ook interessant

Het is altijd een strijd geweest: wie is nou de beste voetballer, Lionel Messi of Cristiano Ronaldo? Een...

Bent u op zoek naar een betrouwbaar online marketing bureau? Omdat u bijvoorbeeld meer verkeer naar uw website...

De Huidenclub is een nieuwe culturele hotspot in Rotterdam. Het is gevestigd in een industrieel gebouw uit 1914....

Nu online winkelen voor veel consumenten de norm wordt, verwachten mensen een breed scala aan bezorgopties. Met de...

We kennen allemaal dat moment waarop we beseffen dat artiesten een aanzienlijk bedrag binnenharken voor een optreden. Kijk...

De recente goedkeuring van de Bitcoin ETF is een baanbrekende ontwikkeling in de wereld van financiën en cryptocurrency....