Search
Close this search box.
beige vloerkleed met witte muur

Welk vloerkleed past bij jou?

De koude wintermaanden zorgen er voor dat we weer heerlijk thuis op de bank kunnen zitten met een warme kop thee en een dekentje. We zoeken warmte en gezelligheid in huis! Hoe zit dat bij jou thuis? Kan jij nog wel wat warmte en gezelligheid gebruiken? Met de juiste accessoires kun je je interieur net dat ene stukje extra warmte geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een nieuw vloerkleed? Een echte eye-catcher in je interieur en ook nog eens heerlijk warm onder je voeten. In dit artikel geven we je een paar mooie tips om prachtige vloerkleden bij Webkarpet.nl te kiezen die helemaal bij jou past!

Ga voor rust

Met een beige vloerkleed creëer je een warm, natuurlijk en rustgevend effect. Deze kleur past in veel interieurs en is ook met veel verschillende kleuren meubels en accessoires te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een hoogpolig rond vloerkleed voor op je slaapkamer naast je bed, zodat je ‘s ochtends heerlijk zacht uit bed stapt. Maar er zijn ook genoeg laagpolige beige vloerkleden te vinden. De beige kleur is goed te combineren met een modern interieur, maar ook zeker met een landelijk interieur. Kortom, denk je aan een veelzijdige kleur vloerkleed, dan denk je aan beige!

Ga voor een natuurlijk effect

Groen is dé trendkleur van de afgelopen jaren. Je brengt de natuur mee in huis met groene accessoires en dat zorgt weer voor frisheid en harmonie. Met een groen vloerkleed kun je dan ook niet snel fout gaan. Als je bijvoorbeeld veel planten in huis hebt, kun je dat heel goed combineren met een vloerkleed met een groene tint. Maar ook bij beige interieurstijlen staat een mooie groene kleur heel goed. Naast een effen kleur groen, kun je ook voor een patroon gaan. Wat dacht je van groene palmbladeren op een vloerkleed? Een echte eye-catcher!

Welke vorm vloerkleed kies jij?

De vorm van een vloerkleed kan je interieur een hele andere look geven. Een rond vloerkleed kan je zithoek bijvoorbeeld een symmetrische look geven, doordat het kleed de vorm van de bank volgt. Ook kun je je vloerkleed op deze manier voor een deel onder de bank leggen. Een rechthoekig vloerkleed kan er juist voor zorgen dat je zithoek groter lijkt. Er zijn tegenwoordig ook vloerkleden met een organische vorm. Deze volgen de lijnen van de natuur en zorgen voor een speels effect. Wat je ook kiest, een vloerkleed zal je interieur tot een warm en gezellig geheel vormen!

ook interessant

Alexis Sanchez verkaste onlangs van Barcelona naar Arsenal en heeft dus nieuwe woonruimte nodig. Het wordt geen Londens...

Zelf heeft Daley Blind een huis op de Amterdamse Zuidas, maar ook elders in de hoofdstad is de...

Donny van de Beek is een gewone jongen. Geen strandhuis op Mallorca voor de begeerde middenvelder, nee, Donny...

Of je het nu leuk vindt of niet, Enzo Knol is en blijft één van de populairste vloggers...

Bij het inrichten van je huis moet je veel keuzes maken. Zo ook wat betreft de lampen die...

Ronald Koeman heeft eindelijk de toptransfer waar hij zo lang naar verlangde. De Groninger ruilt zijn job als...