Search
Close this search box.
fira wonen interieur

Alles over het Interieur Bedrijf: FIRA Wonen

Op de rand van industrieterrein Lorentz, waar voorheen Silo 6 zijn zware silo’s liet pronken als stoere wachters, heeft FIRA Wonen haar deuren geopend op 30 augustus. En niet zomaar een opening, nee, een spektakel van epische proporties! Denk aan confetti kanonnen, een rood tapijt dat zelfs de meest verlegen schoenen laat dansen en een stoet van klanten die zich als ware VIP’s laten verwelkomen.

Een Winkelavontuur Vol Beleving!

fira wonen cover

“Jawel, lieve mensen, Harderwijk en haar buitenwijken kunnen hun borst natmaken, want we hebben hier een ware woonwalhalla gecreëerd! Een plek waar je niet alleen komt om te shoppen, nee, het is een beleving op zich. We hebben hier alles, van chique experience tot een outlet waar je je portemonnee niet hoeft te laten huilen!” aldus Chantal Foppen, de onverschrokken kapitein van dit woonavontuur.

Een Meesterwerk van Verbouwing!

De verbouwing was een huzarenstukje waar menig bouwvakker nog nachtmerries van krijgt. Maar het resultaat mag er zijn! Bij binnenkomst word je verwelkomd door een bonte verzameling van meubels en snuisterijen, keurig uitgestald alsof ze net van een glamoureuze modeshow komen. En alsof dat nog niet genoeg is, worden je ogen continu gestreeld door gele borden met de meest inspirerende leuzen. Alsof de winkel zelf tegen je fluistert: “Koop mij, ik maak je huis een sprookje!”

Het PTMD Paradijs!

fira wonen binnen

En dan hebben we het nog niet eens gehad over PTMD, het merk dat hier koning is. “Van potten tot manden, van groot tot klein, wij hebben het allemaal! En wees gerust, we hebben bewust voor één merk gekozen zodat we je de beste deals kunnen bieden. Kwaliteit voor een prijs waarvoor je normaal alleen een pakketje snoep krijgt bij de kassa van een goedkope supermarkt!”

Interieurstyling met een Knipoog!

Maar wat deze plek echt bijzonder maakt, zijn niet de producten, maar de mensen. Geen opdringerige verkopers die je bijna naar buiten duwen met een stapel catalogi, nee, hier heb je interieurstylistes die je behandelen als ware koningen en koninginnen. “Heb je een foto van je huiskamer? Geen probleem, we regelen het voor je! We zullen je vertellen of die bank wel bij je past en of die lamp niet beter tot zijn recht komt naast de kamerplant.”

Magie van de Levende Webshop!

fira wonenn

En als klap op de vuurpijl, hebben we hier de Levende Webshop! “Ja, je leest het goed, lieve klant! Zie je iets leuks? Tik het aan op ons magische scherm en voilà, het is van jou! Geen gedoe met bezorgkosten, geen lange wachttijden, gewoon pure magie!”

Dus, Beste Mensen, Kom en Beleef!

Dus, beste mensen, als je nog een excuus zoekt om je bankstel te vervangen door iets dat niet meer lijkt op een afdankertje uit een rommelmarkt, kom dan naar FIRA Wonen! Hier wordt jouw huis niet alleen een thuis, maar een paleis!

ook interessant

Hij stond ooit bekend als de visserszoon als Katwijk, maar die tijden liggen ver achter ons. Dirk Kuyt...

Cristiano Ronaldo heeft niet het eerste het beste appartement in New York op de kop getikt. Zijn nieuwe...

Niemand vindt thuiszitten leuk. Maar ja: als je tuin zo groot is dat je er een voetbaltoernooi kunt...

Het is voor velen de ultieme droom: een zwembad in eigen tuin, waar je na afloop van een...

Deze gigantische villa is het oude huis van Ihatteren, in de Tilburgse Goudkust....
Zelf heeft Daley Blind een huis op de Amterdamse Zuidas, maar ook elders in de hoofdstad is de...