Search
Close this search box.
fira wonen interieur

Alles over het Interieur Bedrijf: FIRA Wonen

Op de rand van industrieterrein Lorentz, waar voorheen Silo 6 zijn zware silo’s liet pronken als stoere wachters, heeft FIRA Wonen haar deuren geopend op 30 augustus. En niet zomaar een opening, nee, een spektakel van epische proporties! Denk aan confetti kanonnen, een rood tapijt dat zelfs de meest verlegen schoenen laat dansen en een stoet van klanten die zich als ware VIP’s laten verwelkomen.

Een Winkelavontuur Vol Beleving!

fira wonen cover

“Jawel, lieve mensen, Harderwijk en haar buitenwijken kunnen hun borst natmaken, want we hebben hier een ware woonwalhalla gecreëerd! Een plek waar je niet alleen komt om te shoppen, nee, het is een beleving op zich. We hebben hier alles, van chique experience tot een outlet waar je je portemonnee niet hoeft te laten huilen!” aldus Chantal Foppen, de onverschrokken kapitein van dit woonavontuur.

Een Meesterwerk van Verbouwing!

De verbouwing was een huzarenstukje waar menig bouwvakker nog nachtmerries van krijgt. Maar het resultaat mag er zijn! Bij binnenkomst word je verwelkomd door een bonte verzameling van meubels en snuisterijen, keurig uitgestald alsof ze net van een glamoureuze modeshow komen. En alsof dat nog niet genoeg is, worden je ogen continu gestreeld door gele borden met de meest inspirerende leuzen. Alsof de winkel zelf tegen je fluistert: “Koop mij, ik maak je huis een sprookje!”

Het PTMD Paradijs!

fira wonen binnen

En dan hebben we het nog niet eens gehad over PTMD, het merk dat hier koning is. “Van potten tot manden, van groot tot klein, wij hebben het allemaal! En wees gerust, we hebben bewust voor één merk gekozen zodat we je de beste deals kunnen bieden. Kwaliteit voor een prijs waarvoor je normaal alleen een pakketje snoep krijgt bij de kassa van een goedkope supermarkt!”

Interieurstyling met een Knipoog!

Maar wat deze plek echt bijzonder maakt, zijn niet de producten, maar de mensen. Geen opdringerige verkopers die je bijna naar buiten duwen met een stapel catalogi, nee, hier heb je interieurstylistes die je behandelen als ware koningen en koninginnen. “Heb je een foto van je huiskamer? Geen probleem, we regelen het voor je! We zullen je vertellen of die bank wel bij je past en of die lamp niet beter tot zijn recht komt naast de kamerplant.”

Magie van de Levende Webshop!

fira wonenn

En als klap op de vuurpijl, hebben we hier de Levende Webshop! “Ja, je leest het goed, lieve klant! Zie je iets leuks? Tik het aan op ons magische scherm en voilà, het is van jou! Geen gedoe met bezorgkosten, geen lange wachttijden, gewoon pure magie!”

Dus, Beste Mensen, Kom en Beleef!

Dus, beste mensen, als je nog een excuus zoekt om je bankstel te vervangen door iets dat niet meer lijkt op een afdankertje uit een rommelmarkt, kom dan naar FIRA Wonen! Hier wordt jouw huis niet alleen een thuis, maar een paleis!

ook interessant

Quincy Promes was lang niet weg te denken uit het Ajax van Erik ten Hag, maar besloot toch...

Niet iedereen heeft de luxe van een grote tuin, zeker niet in het stadse leven waarin balkons en...

De wereld van houtbescherming is voortdurend in ontwikkeling, vooral als het gaat om duurzaamheid. Steeds meer mensen kiezen...

Heb je een gemeenschappelijke tuin waar iedereen van kan genieten, maar mist het een beetje sfeer? Geen zorgen,...

Donny van de Beek is een gewone jongen. Geen strandhuis op Mallorca voor de begeerde middenvelder, nee, Donny...

Wie zich afvraagt of Steven Berghuis na zijn Ajax-transfer ook een peperduur grachtenpand in Amsterdam heeft aangeschaft: nope....