Search
Close this search box.
Tian Tan Buddha, Hong Kong

De 4 mooiste plekken van Azië

Azië wordt beschouwd als het grootste continent. Het heeft het grootste gebied en het hoogste bevolkingsaantal. Daardoor vind je hier talloze toeristische attracties om te verkennen. Een ​​vakantie boeken naar elk land in Azië is gemakkelijk. Je kunt dit land bezoeken door een reisbureau in te schakelen of het zelf te verkennen. Op het continent Azië vind je niet alleen prachtige natuurlijke landschappen, maar ook veel unieke culturen. Aangezien er veel toeristische attracties zijn, kan het een beetje moeilijk zijn om de beste te selecteren. Je hoeft je daar echter geen zorgen over te maken, want hier volgt een lijst met de beste plaatsen die je moet bezoeken als je van plan bent op vakantie naar Azië te gaan.

Mount Fuji, Japan

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Japan? Mount Fuji moet dan op je reis-bucketlist staan. Deze met sneeuw bedekte berg is de iconische plek in dit land. Aan de voet van deze berg vind je Aokigahara. Deze plaats is populair als het Suicide Forest. Miljoenen toeristen komen naar deze berg omdat ze het symbool van Japan willen fotograferen. Er zijn vier routes die je kunt nemen om de top van de berg Fuji te bereiken. Onderweg naar de top zul je veel historische monumenten, heiligdommen en theehuizen kunnen vinden.

Phuket, Thailand

Phuket staat bekend om zijn aantrekkelijke stranden. Je kunt wit zand en turquoise water zien zover je kunt kijken. Tijdens het hoogseizoen bezoeken veel buitenlandse en lokale toeristen de stranden van Hat Karon, Kamala en Kata. De zee heeft prachtige koraalriffen die je kunt verkennen door te duiken met wetsuits en duikflessen. Als je niet kunt duiken, kun je kajakken op de stranden. Verder kun je ook Wat Chalong bezoeken als de grootste boeddhistische tempel op dit eiland. Dit eiland is ook populair vanwege de vele unieke festivals.

Beijing, China

China staat bekend als het land met de grootste bevolking. Als hoofdstad van China heeft Beijing of Peking verschillende toeristische bestemmingen die je moet bezoeken. In Peking vind je 7 UNESCO-werelderfgoederen. Bezoek bijvoorbeeld het Keizerlijk Zomerpaleis en de Verboden Stad. De Verboden Stad is de unieke toeristische attractie omdat je 1000 verschillende oude gebouwen kunt zien. Beijing biedt ook veel tempels, galerijen en musea. Je bezoek aan China is niet compleet zonder een bezoek aan de Chinese Muur. Het is de meest bezochte plek in dit land.

Jeju-eiland, Zuid-Korea

Jeju is het grootste eiland van Zuid-Korea. Het wordt geprezen als het beste centrum van natuurlijk erfgoed. De vulkanische berg trekt veel toeristen. Er zijn veel toeristische attracties op dit eiland. Een van de meest populaire bestemmingen is het surfcentrum. Wanneer je dit eiland bezoekt, moet je proberen te surfen bij het strand van Jungmin en het strand van Woljeongri. Trouwens, je moet ook Seongsan Ilchulbong of Sunrise Peak, Seongeup folk village, Jeju Loveland en Jeju Teddy Bear Museum bezoeken. De beste tijd om dit eiland te bezoeken is van november tot februari. Het is gemakkelijk om dit eiland te bereiken, omdat het de internationale luchthaven van Jeju heeft die directe vluchten biedt naar Tokio, Beijing en andere grote steden.

ook interessant

De problemen voor het WK in Brazilië, dat over zestien dagen begint, beperken zich niet alleen tot de...

Misschien kun je het je bijna niet voorstellen, na bijna acht maanden herfstweer, maar de zomervakantie komt er...

Wat is het onderscheid tussen halfpension en volpension tijdens je welverdiende vakantie? We willen allemaal genieten van zorgeloos...

Dat het plannen van een reis naar Nieuw-Zeeland steeds meer in trek is onder reizigers, is niet zo...

Mensen die deze zomer naar het WK voetbal in Brazilië willen en nog geen hotel hebben geboekt die...

In de wereld van reizen is alles mogelijk. Je kunt het zelf zo gek maken als je maar...