Search
Close this search box.
Linda de Mol koopt studentenhuis van miljoen voor dochter Noa

Linda de Mol koopt studentenhuis van miljoen voor 18-jarige dochter

De dochter van Linda de Mol gaat studeren en dan is het hoog tijd om op kamers te gaan. Maar ja: als je een De Mol bent, neem je geen genoegen met een zolderkamertje op postzegelformaat in Amsterdam-Noord.

Linda de Mol koopt studentenhuis van miljoen voor dochter Noa
© Instagram

Nee, de 18-jarige Noa krijgt een compleet pand in hartje Amsterdam van moederlief. Linda vond een prima huisje in het centrum van onze hoofdstad, zocht Bekende Buren uit. Prijskaartje: 899.000 euro!

Dat zijn geen bedragen waar de familie De Mol van schrikt, want een hypotheek is niet nodig. Het huis (met een woonoppervlakte van 143 vierkante meter) is ook nog eens een beschermd stadsgezicht. De gezellige Jordaan ligt om de hoek.

Linda de Mol koopt studentenhuis van miljoen voor dochter Noa
© Bekende Buren

En wat krijgt Noa daar voor terug? Drie slaapkamers en een badkamer, verdeeld over twee woonlagen. Ook heeft ‘de dochter van’ twee balkons tot haar beschikking, plus een patio op het westen. Hieronder wat foto’s van de ‘bescheiden’ benedenwoning, waar Noa op papier voor één-derde eigenaar van wordt.

Het is niet voor het eerst dat Linda haar kinderen verwend: voor zoon Julian (24) kocht ze ook al een Amsterdams pand van 950.000 euro.

ook interessant

James – spreek uit als gaa-mes – Rodiguez maakte grote indruk op het WK en is bijna rond...

In het Oranje-debacle van afgelopen week was Gregory van der Wiel ongetwijfeld een van de grootste blunderaars aan Nederlandse zijde. De...

Het is altijd een prachtig gezicht: voetballers die de bal over de keeper heen weten te lobben. Ook...

Zlatan Ibrahimovic heeft gisteravond op briljante wijze de 500e goal in zijn imposante carriere gemaakt. De voormalig Ajax-speler...

Tegenwoordig filmt Monica Geuze het kruis van Lars Veldwijk, maar ze was ooit gelukkig met rapper Lil Kleine....

Ronald Koeman mag dan op avontuur zijn bij FC Barcelona, zijn hart ligt in Nederland. Dat blijkt wel...