Search
Close this search box.
Huis van Berghuis

Het fijne huis van Berghuis: Steven bleef in Rotterdam

Geen peperduur grachtenpand voor Steven Berghuis na zijn Ajax-transfer. Volgens de laatste informatie staat het huis van Berghuis nog steeds in Rotterdam. De aanvaller woont daar met zijn gezin in een prachtig appartement, met adembenemend uitzicht over de Maas en de skyline van de havenstad.

© Bekende Buren

Waar het huis van Berghuis precies staat is niet bekend. Dat is maar goed ook, want de aanvaller trotseerde na zijn transfer verschrikkelijke bedreigingen. Zelfs zijn familie moest het ontgelden.

Dat Berghuis en zijn gezin ergens in de Kop van Zuid wonen, mag gezien het uitzicht duidelijk zijn. Volgens Bekende Buren legde de Ajacied 750.000 euro op tafel voor het appartement. Dankzij het indrukwekkende salaris van Berghuis was een hypotheek niet nodig – ook bij Feyenoord verdiende hij al dikke knaken.

Huis van Berghuis: 150 vierkante meter woonplezier

Steven Berghuis en zijn vriendin Nadine beschikken over een huis van 150 vierkante meter. Daar bevinden zich drie kamers, waaronder twee slaapkamers en één badkamer. De luxe open keuken is voorzien van allerlei inbouwapparatuur. Gezien de recente gezinsuitbreiding in huize Berghuis (Nadine schonk hem een dochter), is het de vraag of het gezin nog lang in dit Rotterdamse stulpje blijft. Ze hadden al een dochtertje.

Dit is trouwens het huis van Tadic, de aanvoerder van Ajax.

© Bekende Buren
© Bekende Buren
© Bekende Buren
© Bekende Buren

ook interessant

Je kunt Ruud Gullit kennen van zijn stormachtige huwelijk met Estelle, of zijn rijke voetbalcarrière. En misschien wordt...

De normale dingen in huis schoonmaken, zoals de tafel en de vloer, zijn dingen die de meeste mensen...

Memphis Depay verlaat Rotterdam. Rotterdam? Jep: de linksbuiten van Manchester United bezit een stulpje in het New Orleans-gebouw,...

De dagen dat er werd getwijfeld aan de kwaliteiten van Hakim Zyech zijn voorbij. Ajax beloonde zijn sterspeler...

Met Ajax gaat het de laatste weken niet zo lekker, maar dat kan niet gezegd worden van Hakim...

Zelf heeft Daley Blind een huis op de Amterdamse Zuidas, maar ook elders in de hoofdstad is de...