Search
Close this search box.
Huis van Berghuis

Het fijne huis van Berghuis: Steven bleef in Rotterdam

Geen peperduur grachtenpand voor Steven Berghuis na zijn Ajax-transfer. Volgens de laatste informatie staat het huis van Berghuis nog steeds in Rotterdam. De aanvaller woont daar met zijn gezin in een prachtig appartement, met adembenemend uitzicht over de Maas en de skyline van de havenstad.

© Bekende Buren

Waar het huis van Berghuis precies staat is niet bekend. Dat is maar goed ook, want de aanvaller trotseerde na zijn transfer verschrikkelijke bedreigingen. Zelfs zijn familie moest het ontgelden.

Dat Berghuis en zijn gezin ergens in de Kop van Zuid wonen, mag gezien het uitzicht duidelijk zijn. Volgens Bekende Buren legde de Ajacied 750.000 euro op tafel voor het appartement. Dankzij het indrukwekkende salaris van Berghuis was een hypotheek niet nodig – ook bij Feyenoord verdiende hij al dikke knaken.

Huis van Berghuis: 150 vierkante meter woonplezier

Steven Berghuis en zijn vriendin Nadine beschikken over een huis van 150 vierkante meter. Daar bevinden zich drie kamers, waaronder twee slaapkamers en één badkamer. De luxe open keuken is voorzien van allerlei inbouwapparatuur. Gezien de recente gezinsuitbreiding in huize Berghuis (Nadine schonk hem een dochter), is het de vraag of het gezin nog lang in dit Rotterdamse stulpje blijft. Ze hadden al een dochtertje.

Dit is trouwens het huis van Tadic, de aanvoerder van Ajax.

© Bekende Buren
© Bekende Buren
© Bekende Buren
© Bekende Buren

ook interessant

Nadat eerder al Feyenoorders een kampioenstattoo gezet en weer weggehaald hebben is het ook bij Ajax raak. Ajacied...

Het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen zal op 13 juli de wereldbeker aan de winnaar van het WK Voetbal...

Remi Garde is de nieuwe trainer van Aston Villa. Met een ‘i’ dus, maar dat blijkt een lastig...

Het schoolvoorbeeld dat je drie keer moet nadenken voor je iets roept als er een camera bij is....

Een hele vreemde gele kaart voor Ryan Donk in de Turkse competitie. Hij pakte geel door een aanval...

Adam Johnson moet momenteel wel de minst geliefde voetballer van Engeland zijn. De aanvaller bekende afgelopen week dat...