Search
Close this search box.
man-kijkt-naar-camerabeelden-op-zijn-telefoon

De beste 3 berichten spion apps

Met een berichten spion app kun je volgen wat een ander doet op een telefoon. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen, afhankelijk van waar je een SMS tracker precies voor wilt gebruiken. Op deze pagina kun je de volgende dingen te weten komen over het gebruik van deze applicaties:

  • Wat de beste SMS spionage app is.
  • Waarom mSpy de beste functies heeft.
  • Welke alternatieve opties je hebt.

De beste SMS spionage apps

Er zijn genoeg apps die met een SMS meelezen mogelijk maken. En niet alleen sms’en, maar je kunt ook Telegram lezen van ander, Viber lezen en nog veel meer. Zo kun je exact zien welke berichten mensen allemaal versturen. Wanneer je graag wilt weten wat je partner of kinderen allemaal uitspoken is het een goede manier om dit te ontdekken. Door het installeren van een tracking app kun je alles lezen op de telefoon die je wilt volgen. Dit kun je het beste doen met de methode hieronder.

App 1. mSpy

Wil je de SMS berichten vriend meelezen of weten wat je kinderen online aan het doen zijn, dan is mSpy een aanrader. Hiermee kun je op een eenvoudige manier hun berichten lezen, ongeacht welke telefoon ze gebruiken. Zo kun je ervoor zorgen dat ze altijd veilige en verantwoordelijke gesprekken voeren.

Zelfs zonder jailbreak is installatie direct op het toestel dat je wilt bespioneren mogelijk. Nadat de software is geïnstalleerd kun je precies volgen wat er op een telefoon gebeurt, zonder dat de persoon die de eigenaar is van het apparaat dit door zal hebben.

App 2. XNSPY

Een tweede interessante optie is XNSPY. Hiermee kunnen gegevens worden gemonitord op apparaten en kun je met berichten en social media activiteiten meelezen. Daarnaast is het mogelijk om de locatie van het toestel te volgen en inzage te krijgen in de mediabestanden die worden gedownload.

Er zijn echter ook enkele nadelen bij het gebruik van XNSPY. Per apparaat moet je een abonnement afsluiten en de basisversie van de applicatie heeft maar een beperkt aantal functies waar je gebruik van kunt maken. Hierdoor kunnen de kosten aardig oplopen als je meerdere apparaten hebt in een huishouden.

App 3. uMobix

Met uMobix kijken we naar nog een applicatie waarmee SMS berichten partner meelezen mogelijk wordt. Het geeft daarnaast de mogelijkheid om via GPS locaties te volgen en iPhone gebruikers kunnen screenshots maken van de telefoon die ze bespioneren. Ook is het mogelijk om gesprekken af te luisteren, op te slaan en nummers te blokkeren. Toch zijn er ook enkele nadelen. Een abonnement is maar voor een enkel apparaat en wanneer je niet betaald, heeft de standaard versie een beperkt aantal functies waar je gebruik van kunt maken.

Conclusie

Als je een SMS spion app wilt gebruiken zijn er opties genoeg. Met mSpy krijg je toegang tot de meeste functies. Dit maakt het de meest waardevolle keuze, omdat je naast het tracken van SMS berichten ook allerlei andere dingen kunt doen. Denk hierbij aan het volgen van social media apps, inzien van bestanden als foto’s en video’s en het blokkeren van de toegang tot bepaalde websites.

ook interessant

Draadloze laders en snelle bekabelde laders zijn een moeiteloze oplossing voor de angst dat je batterij bijna leeg...

EA Sports heeft vanavond om 19.00 uur de DEMO van FIFA 18 voor pc, PlayStation 4 en Xbox...

Bedrijven zijn tegenwoordig voor hun taken afhankelijk van digitale methoden. De meeste bedrijven hebben een snelle internetverbinding nodig...

Iedereen sleept tegenwoordig zijn of haar smartphone mee op vakantie en het wordt extra handig met een sim...

Als je met een telelens in de bosjes van een bekende Nederlander wil liggen, heb je wel een...

Inloggen op je Ziggo-account is als het vinden van de afstandsbediening – het is essentieel voor een wereld...