Search
Close this search box.
Zussen van Jutta Leerdam

Wat een genen! De schattige zussen van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam mag zich met ruim vier miljoen volgers op Instagram met recht een van de populairste Nederlandse sporters aller tijden noemen. Dat zal ze vast niet in de laatste plaats te danken hebben aan haar uiterlijk. Maar dat blijkt in de genen te zitten. Dit zijn de minstens zo knappe zussen van Jutta Leerdam!

Jutta Leerdam is geboren en getogen in ‘s-Gravenzande, een stad in het Westland. Ze groeide op in een gezin van zes: haar vader Ruud, haar moeder Monique, haar broer Kjeld, zijzelf en haar twee knappe zussen. Haar ene zus Merel is net iets ouder dan Jutta en haar zusje Beaudine is wat jonger. Maar een blik richting een foto van de drie zussen is al genoeg om te kunnen constateren dat de uiterlijke schoonheid in de genen zit.

Lees ook: Jutta Leerdam in bikini: de 20 beste foto’s van de schaatsbeauty

Merel is de oudere zus van Jutta Leerdam

Merel Leerdam heeft een Bachelor in Arts, Entertainmnet and Media Management gevolgd aan de Breda University. Na haar studie werkte ze ruim twee jaar voor DON Opleidingen als content marketeer en inmiddels is ze social media marketeer bij The Fully Bookers. Merel is 26 jaar oud en deelt op het gebied van sport niet dezelfde passie als haar zus Jutta. Merel heeft altijd gehockeyd en pikt ongetwijfeld een graantje mee in het succes van Jutta. Ze heeft namelijk bijna 30.000 volgers op Instagram.

Lees ook: Insta-tonnen en prijzengeld: dit is het vermogen van schaatskoningin Jutta Leerdam

Jutta Leerdam en haar oudere zus Merel
© Instagram: @Merelleerdam
Merel Leerdam is de zus van Jutta
© Instagram: @Merelleerdam
Merel Leerdam in bikini
© Instagram: @Merelleerdam

Beaudine jongere zus Jutta

Misschien een bitteren pil voor sommigen, maar net als Jutta heeft ook Merel al een vriend. Zij heeft een relatie met Barry Enthoven. Wat dat betreft kun je misschien beter terecht bij haar zusje Beaudine. De achttienjarige zus van Jutta ging naar school op het ISW Gasthuislaan in ‘s-Gravenzande. Ook Beaudine timmert al aardig aan de weg als influencer. Ze heeft maar liefst 23.000 volgers op Instagram.

Lees ook: Deze bekende bokser is de nieuwe vriend van Jutta Leerdam

Beaudine Leerdam is het zusje van Jutta
© Instagram: @Beaudineleerdam

Dat het onderling tussen de zussen goed zit, blijkt wel uit het feit dat zij regelmatig kiekjes van/met elkaar delen. Voor Jutta Leerdam staat haar familie dan ook altijd op één. “Ik ben een open, eerlijk, vrolijk, gedreven en perfectionistisch persoon. Vooral mijn gedrevenheid en discipline hebben ervoor gezorgd dat ik sta waar ik sta in mijn carrière. Als laatste zou ik mijzelf omschrijven als een familiemens. Familie is mijn alles en staat bij mij altijd op nummer één. Ik haal daar heel veel liefde en kracht uit.”

De zussen van Jutta Leerdam
© Instagram: @Merelleerdam

ook interessant

We hebben allemaal wel eens de neiging de waterlanders de vrije loop te laten na een dramatisch potje FIFA, maar...

Maradona, eat your heart out! De 21-jarige Arthur Maia van het Braziliaanse America RN begint net buiten de...

Met de boodschap “Homo? Boeit geen flikker.” op de boot, vaart de KNVB op dit moment mee met...

Arie Haan is fel tegen het nieuwe 1-5-3-2-systeem van Oranje. De tweevoudig WK-finalist vindt dat de verdedigende stijl...

Heeft Welmoed Sijtsma een vriend? En hoe zit het met Carrie ten Napel? In dit lijstje vind je...

Achttien jaar na de laatste titel van Atletico Madrid maakt de tweede club uit de Spaanse hoofdstad opnieuw...