Search
Close this search box.
Huis miljoen zoon Linda de Mol

Zoontje Linda de Mol krijgt haatreacties om miljoenencadeau van mama

Waar woonde jij toen je 21 jaar oud was? Een goor studentenhuis waarschijnlijk, of lekker bij papa en mama thuis. Dat is in het geval van Julian, de zoon van Linda de Mol, wel anders. Moederlief kocht in 2016 een Amsterdams pand voor haar zoon. Prijskaartje: nabij de miljoen!

Huis miljoen zoon Linda de Mol
© Bekende Buren

Tja, zo wordt op kamers gaan wel erg gemakkelijk. Toch had Julian het moeilijk na de verhuizing. Hij kreeg een stortlading boze reacties over zich heen toen het nieuws bekend werd. Niet helemaal terecht, vindt hij. “Ik begrijp dat het interessant is, maar er stonden foto’s naast van een totaal ander huis in een andere straat”, zegt hij in de nieuwe LINDA.

“Dat maakte wel het slechtste in mensen los, ja. Best heavy opmerkingen over hoe belachelijk het is. Wat ik ook echt wel begrijp. Als jij twee kinderen hebt en weinig te besteden, kun je misschien gefrustreerd raken dat ik zo’n huis krijg zonder er iets voor te doen, alleen omdat ik toevallig in een bepaalde familie ben geboren.”

Toch zegt hij best zelfstandig te zijn en het huis brandschoon te houden. Bovendien is hij niet de enige bewoner van het appartement. “Die beseffen ook heel goed dat ze anders voor dubbel zoveel geld op een half zo kleine kamer hadden gewoond.”

Hieronder nog wat fotootjes van het vermeende huis (via Bekende Buren), al zou het volgens Julian dus om een ander pand gaan.

ook interessant

Paulien Zwart is de vrouw van Tom Coronel, en kent zelf de weg in een race-auto ook goed....

Vanmiddag komen de coaches en aanvoerders van Feyenoord en FC Utrecht samen om te praten over de aankomende...

Ajax maakt zich op voor een halve finale tegen Olympique Lyon. Dat is effe geleden: de Amsterdammers haalden...

Deze eeuw is het woord theater niet altijd meer synoniem voor een speler die met gevoel voor drama...

Zoek je al de hele dag naar de uitgelekte foto’s die een hacker van Fatima de Moreiro Melo...

Blijkbaar wil Ronald Koeman weg uit Bussum. De Feyenoord-trainer heeft zijn villa al enige tijd te koop staan...