Search
Close this search box.
Ontmoet de vrouw, zoon en dochter van Tom Egbers

Dit zijn de vrouw, zoon en knappe dochter van Tom Egbers

Als voetballiefhebber zijn er enkele figuren waar je niet omheen kunt, of je dat nou wil of niet. Lange tijd was Tom Egbers zo iemand. Benieuwd naar zijn gezinssituatie? Dit zijn de vrouw, zoon en dochter van Tom Egbers.

In het kort

Amy Egbers samen met haar vader Tom Egbers
© Instagram: @Amyegbers

Janke Dekker is de vrouw van Tom Egbers

Allereerst is Egbers al dertig jaar getrouwd met Janke Dekker. Janke is theaterproducent, actrice en presentatrice van beroep. Samen met Tom heeft ze lange tijd in Amsterdam gewoond en daar zijn ook hun kinderen opgegroeid. Tom en Janke hebben samen twee kinderen. Een dochter genaamd Amy en een zoon genaamd Rick.

Zoon en dochter zijn lang en breed het huis uit. Tom en Janke kochten daarna een woonboerderij in Huizen voor 900.000. Een flink bedrag, maar zij vingen ook 1,5 miljoen euro voor hun oude huis in Amsterdam. Dat huis hadden ze ooit voor minder dan vier ton aangeschaft. Mooi hè, die huizemarkt tegenwoordig.

Amy is de dochter van Tom Egbers

Zijn dochter Amy heeft inmiddels de leeftijd dat Tom ook zomaar opa kan worden. Amy is inmiddels de dertig gepasseerd en lijkt meer op haar moeder dan op haar vader. Ze ging dan ook moeder Janke achterna de theaterwereld in. Amy is operazangeres van beroep, maar kan ook zeer behoorlijk acteren. Zo heeft ze samen met haar moeder het theaterconcert Help! Mijn dochter zingt opera! opgezet.

Egbers vertelde ooit over zijn dochter Amy dat ze zeker niet de makkelijkste was in haar kindertijd. “Ze was erg extravert en hield niet zo van regeltjes. Maar ik heb altijd wel vertrouwen gehad dat het goed zou komen met haar.” En zo geschiedde.

Amy Egbers, een van de kinderen (dochter) van Tom Egbers
© Instagram: @Amyegbers

Tom Egbers heeft ook een zoon: Rick

Amy is geen enig kind. Ze heeft een vier jaar jonger broertje genaamd Rick. Rick besloot niet om zijn vader achterna te gaan, maar een ander soort studie te doen. De zoon van Tom Egbers volgde ooit een dubbele studie en behaalde zijn diploma in European Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn bachelor behaalde hij daar ook zijn master in European Policy. Tegenwoordig werkt Rick in de horeca als Floor managar bij Pacific Amsterdam.

Dat maakt Egbers zeer trots op zijn kinderen, zo vertelde hij ooit in een interview in de Margriet. “Van mij hoeven ze echt niet uit te blinken, maar ik ben wel trots als ik zie hoe goed ze het doen. Ik ben erg gelukkig als ik zie hoe gezond, sterk en groot mijn dochter en zoon nu zijn. Soms overvalt mij ook een lichte verbazing: ik weet nog zo goed hoe ze als baby en peuter waren en nu zijn het een mooie dame en een grote meneer.”

Rick Egbers, een van de kinderen (zoon) van Tom Egbers
© LinkedIn
Tom en Janke Egbers met hun dochter Amy Egbers
© Instagram: @Amyegbers

ook interessant

Een onfortuinlijke knaap werd dit weekend het slachtoffer van Neymar’s schotkracht. De Barca-ster is met het Braziliaanse elftal aanwezig op de...

In de voetballerij gaan grote geldbedragen rond, sommige voetballers verdienen honderdduizenden euro’s per week. Wat moet je nu...

Behalve een weinig onthullende trailer en oerlelijke covers heeft EA Sports bar weinig bekendgemaakt over FIFA 21. Binnen...

Golfster Paige Renee Spiranac trekt momenteel de aandacht in de Verenigde Staten. Dat is in eerste instantie omdat...

Yolanthe verbouwt momenteel haar nieuwe restaurant op Ibiza, en vermaakte zich daar uitstekend. Meer dan uitstekend, ontdekte Shownieuws: de vrouw van...

Paul Pogba schijnt het bed te delen met de Afrikaanse zangeres Dencia en als we hun buren mogen geloven,...