Search
Close this search box.
Zo ziet het huis van Kevin Strootman eruit

Zo ziet het huis van Kevin Strootman eruit

Vier jaar speelt hij nu bij AS Roma. Hoewel Kevin Strootman door blessuretijd lang niet speelde, heeft hij het nog steeds uitstekend naar zijn zin in Rome.

Uit een reportage van Eurosport blijkt dat ‘de Stroot’ al veel Italiaanse vrienden heeft gemaakt, en Nederland niet mist. “Ik voelde me meteen thuis in deze omgeving”, vertelt hij.

Wel laat Strootman een hoop Nederlandse producten overkomen; zo zien we een paar pakken Brinta op het aanrecht van de middenvelder staan, net als een zak Venco-drop.

Van Italiaanse koffie moet hij trouwens niets hebben, en da’s natuurlijk een doodzonde in het land. “Ik ben de enige in mijn team die geen koffie drinkt. Daar worden wel grappen over gemaakt, maar ik lust het gewoon niet”, aldus Strootman.

Het vriendinnetje van de oud-PSV’er speelt geen rol in de video, maar de mooie Thara Pols heeft duidelijk een grote rol gehad in de inrichting van zijn huis.

ook interessant

Het Nederlands elftal speelt woensdag het tweede duel op het WK 2014 tegen Australië. Tijd voor leuke inhakers...

De vertraging bij de bouw van de stadions voor het wereldkampioenschap in Brazilië leidt tot onduidelijkheid over het...

Dieumerci Mbokani, een spits van Norwich City, was aanwezig op vliegveld Zaventem, waar twee explosieven afgingen. De Congolese...

Geen vrouw is veilig voor Peter R. de Vries, dat weten we al langer. Dat werd nog even benadrukt door...

Oud-trainer van Barcelona Tito Vilanova is met spoed naar een ziekenhuis in Barcelona vervoerd. Daar zou de voormalig...

Ben je een groot voetballiefhebber en zie je graag live jouw favoriete voetbalclub in actie? Gelukkig kan dat...