Search
Close this search box.
Zo ziet het huis van Kevin Strootman eruit

Zo ziet het huis van Kevin Strootman eruit

Vier jaar speelt hij nu bij AS Roma. Hoewel Kevin Strootman door blessuretijd lang niet speelde, heeft hij het nog steeds uitstekend naar zijn zin in Rome.

Uit een reportage van Eurosport blijkt dat ‘de Stroot’ al veel Italiaanse vrienden heeft gemaakt, en Nederland niet mist. “Ik voelde me meteen thuis in deze omgeving”, vertelt hij.

Wel laat Strootman een hoop Nederlandse producten overkomen; zo zien we een paar pakken Brinta op het aanrecht van de middenvelder staan, net als een zak Venco-drop.

Van Italiaanse koffie moet hij trouwens niets hebben, en da’s natuurlijk een doodzonde in het land. “Ik ben de enige in mijn team die geen koffie drinkt. Daar worden wel grappen over gemaakt, maar ik lust het gewoon niet”, aldus Strootman.

Het vriendinnetje van de oud-PSV’er speelt geen rol in de video, maar de mooie Thara Pols heeft duidelijk een grote rol gehad in de inrichting van zijn huis.

ook interessant

Ronald Koeman mag dan op avontuur zijn bij FC Barcelona, zijn hart ligt in Nederland. Dat blijkt wel...

Ben jij van plan om alles in huis helemaal om te gooien en de boel eens flink te...

Je kent het wel: je kijkt rond in je huis en denkt bij jezelf, het is tijd voor...

De Nederlandse zaakwaarnemer Mino Raiola heeft zowel Paul Pogba als Zlatan Ibrahimovic onder zijn hoede, dus je hoeft...

Ben jij een echte fan van het prachtige Bonaire? Wellicht overweeg je daar een vakantiehuis aan te schaffen....

We nemen een kijkje in het huis van Blind, waar hij samen met zijn vrouw Candy-rae en hun...