Search
Close this search box.
Zo kom je erachter of iemand je geblokt heeft op Facebook

Zo kom je erachter of iemand je geblokt heeft op Facebook

Hè, da’s vreemd: je krijgt opeens geen Facebook-updates meer van dat ene meisje waar je een oogje op hebt. Misschien was het gevoel niet wederzijds en ben je geblokt. Hoe pijnlijk ook, er is een eenvoudige manier om daar achter te komen.

Zoek op Facebook naar de persoon in kwestie. Kun je hem (of haar) niet meer terugvinden, dan is de kans groot dat je geblokt bent. Toch is wat extra onderzoek vereist, want het profiel van je voormalige vriend kan ook gewoon verwijderd zijn.

Wil je dus écht zeker van je zaak zijn, zoek dan in Messenger een oude chat met de desbetreffende persoon op. Mocht je niet meer  op de naam kunnen klikken, dan is het vrijwel zeker dat hij of zij nog actief is op Facebook en je dus keihard geblokt bent. Pijnlijk, maar waar.

ook interessant

Heeft Emma Watson een nieuwe vriend? Het lijkt er wel op. De voormalig Harry Potter-ster werd gespot met...

Er is Manchester United veel aan gelegen om woensdag de Europa League te winnen. Niet alleen omdat de...

Wanneer er in Zuid-Amerika iets gevierd wordt, betekent dat meestal dat er wat kleren uit gaan. De actrice Maite Proenca...

Misschien komt de naam Sanne Hoogkamer je bekend voor, want we lieten je al eerder kennismaken met de appetijtelijke...

Paul Bosveld, de assistent-bondscoach van Jong Oranje, is veroordeeld tot een werkstraf. Dat heeft zijn advocaat Jan Vlug...

Dé held van het EK was hij, zonder ook maar een minuut in actie te komen. Will Grigg...