Search
Close this search box.
Zlatan

Zlatan: ‘PSG is mijn laatste club’

Zlatan Ibrahimovic speelt de rest van zijn carrière bij Paris Saint GErmain. Dat vertelde de 32-jarige Zweed, die nog tot juni 2016 onder contract staat bij PSG, tijdens de persconferentie. “Dit is mijn laatste contract in Europa, dus als ik de Champions League wil winnen, moet ik het met Parijs doen.”

Wellicht gaat Ibracadabra wel door op een lager niveau: “De dag dat ik Parijs verlaat, ga ik op een lager niveau spelen of stop ik helemaal met voetballen.”

Ibra speelde in zijn carrière in Zweden (Malmö), Nederland (Ajax), Italië (Juventus, AC Milan en Internazionale en Spanje (Barcelona). Hij zal nooit meer in Engeland spelen: “De mensen die het project hier steunen, zullen me niet laten gaan. Ik heb respect voor de Premier League, maar ik heb elders naam gemaakt.”

ook interessant

Als het aan Wesley Sneijder ligt komt er een duo-bondscoachschap met Guus Hiddink en Ronald Koeman. De kleine...

In vak 410, de harde kern van Ajax, stond afgelopen zaterdag een bekend gezicht: de geblesseerde aanvoerder Siem...

Als vrouwelijke voetbalverslaggever kom je in een slangenkuil terecht. Dat valt vrij letterlijk te nemen, want FOX Sports-beauty Hélène...

Nog ruim een maand en dan ligt de nieuwe FIFA-game in de winkel. Of je nou een fan...

Geen EK-finale voor Björn Kuipers. Onze landgenoot floot gisteravond de kwartfinale Frankrijk – IJsland, maar dat blijkt het laatste...

Is het straks wel veilig in Rio de Janeiro, waar over minder dan twee maanden de Olympische Spelen...