Search
Close this search box.

‘Zlatan klapte niet voor Ronaldo’

Zlatan Ibrahimovic zou afgelopen dinsdag zeer sportief geweest zijn en geklapt hebben voor Ronaldo, toen deze zijn tweede doelpunt maakte. Zlatan zou Zlatan echter niet zijn als hij totaal verkeerd begrepen was.

De spits van Zweden kreeg veel lof voor het sportieve applaus voor concurrent Cristiano Ronaldo. Volgens Ibracadabra zelf dus niet terecht. “Ik klapte in mijn handen om mijn team wat op te peppen”, aldus Zlatan, over het moment na de 2-2 van Ronaldo. “Ik wilde de Zweden aanmoedigen en motiveren voor de laatste minuten. Je weet immers nooit hoe het loopt en we moesten het dus tot het einde blijven proberen.”

“Of Ronaldo de beste speler van de wereld is? Hij scoorde er maar één meer dan ik”, zei Zlatan tegen Gazzetta dello Sport. “Hij is natuurlijk een geweldige speler, maar we gaven hem teveel ruimte. Ronaldo is geweldig in de counter en dat bewees hij weer.”

ook interessant

Mensen die zelf actief sporten vinden het meestal leuk om ook een gokje te wagen met een weddenschap...

Laten we eerlijk zijn: niemand had dit weekend gerekend op een titel voor PSV. Alle reden voor de...

Oké, oké: dit is waarschijnlijk geen bewussie, maar het is wel duidelijk dat Memphis Depay nog niet veel...

Voormalig Manchester United-speler Phil Neville is momenteel assistent-trainer bij Valencia en vindt het daar erg fijn. Een beetje...

Het voetbal is met een schok tot stilstand gekomen, en de hoge salarissen van spelers drukken zwaar op...

Het Estadio Santiago Bernabéu van Real Madrid is een van de meest indrukwekkende voetbaltempels ter wereld, al is...