Search
Close this search box.
Zlatan en Ronaldo

Zlatan: ‘Een WK zonder mij is kijken niet waard’

Zlatan Ibrahimovic verloor gisteren met Zweden met 3-2 van Portugal. Zlatan wist zelf twee keer te scoren, maar superspits Ronaldo scoorde net één keer vaker. Zlatan was echter niet van plan om een beetje mindr arrogant te worden: “Een WK zonder mij is de moeite van het kijken niet waard”, zei de Zweedse spits.

“Dit was voor mij waarschijnlijk mijn laatste kans om op een WK te spelen”, aldus Ibrahimovic, op zijn eigen app. “Komende zomer ben ik er niet bij, dus is het niet de moeite waard om te kijken.”

Zlatan vindt dat ook zijn land het verdiende om door te gaan. “Ik vind dat allebei de landen hadden verdiend om in Brazilië aanwezig te zijn”, zei de oud-Ajacied. “Maar ik feliciteer Portugal met hun plaatsing.”

Ibrahimovic uitte ook nog zijn respect voor Cristiano Ronaldo, die drie doelpunten maakte. “Hij krijgt drie kansen in de counter en scoort drie keer. Daar is hij de allerbeste in.”

ook interessant

Het zag er een beetje vreemd uit, de sterren van Argentinië in een klein gymzaaltje in Roemenië. Messi...

Bröndby-speelster Theresa Nielsen heeft via Instagram weer eens van zich laten horen. De speelster van de Deense club...

Een en al spektakel in de Galgenwaard vanmiddag: al na krap 25 minuten stond het al 2-2 tussen...

Maak kennis met Biba, de dochter van Maurce Steijn! Het meisje ziet er lief uit, maar ze heeft...

Liverpool lijkt aankomende winter PSV en Ola Toivonen van elkaar te verlossen. De Engelse club wil Toivonen tot...

Adriano was ooit een veelbelovend spits bij Internazionale. Met de nadruk op ‘ooit’, want omdat de Braziliaan iets...