Search
Close this search box.
Zlatan en Ronaldo

Zlatan: ‘Een WK zonder mij is kijken niet waard’

Zlatan Ibrahimovic verloor gisteren met Zweden met 3-2 van Portugal. Zlatan wist zelf twee keer te scoren, maar superspits Ronaldo scoorde net één keer vaker. Zlatan was echter niet van plan om een beetje mindr arrogant te worden: “Een WK zonder mij is de moeite van het kijken niet waard”, zei de Zweedse spits.

“Dit was voor mij waarschijnlijk mijn laatste kans om op een WK te spelen”, aldus Ibrahimovic, op zijn eigen app. “Komende zomer ben ik er niet bij, dus is het niet de moeite waard om te kijken.”

Zlatan vindt dat ook zijn land het verdiende om door te gaan. “Ik vind dat allebei de landen hadden verdiend om in Brazilië aanwezig te zijn”, zei de oud-Ajacied. “Maar ik feliciteer Portugal met hun plaatsing.”

Ibrahimovic uitte ook nog zijn respect voor Cristiano Ronaldo, die drie doelpunten maakte. “Hij krijgt drie kansen in de counter en scoort drie keer. Daar is hij de allerbeste in.”

ook interessant

Nee, het verblijf van Maxime Lestienne bij PSV is nooit echt succesvol geweest. Dat had vooral te maken...

Lionel Messi is weer teruggekeerd van zijn blessure, en dat laat hij weten ook. Tijdens zijn invalbeurt afgelopen...

Mario Been doet het lekker met zijn club Racing Genk in België, hij heeft zijn contract net met...

Lex van radiostation 3FM is in Brazilië en krijgt de kans om samen met twee Nederlandse gasten het...

De breuk tussen Cristiano Ronaldo en Russisch topmodel Irina Shayk is uiteindelijk niet heel erg verrassend. The Sun weet namelijk...

Hij verhuisde van Villarreal naar Amsterdam met zijn meisje. We stellen je voor aan Rocío Esposito Suarez, de...