Search
Close this search box.
ZIyech helemaal klaar met Ajax

Ziyech helemaal klaar met Ajax, zo is te zien op Instagram

Ajax liep gisteren het kampioenschap mis in een verschrikkelijke wedstrijd aan Amsterdamse zijde. Het leidde tot woede bij de meegereisde supporters, die de spelersbus belaagden.

De woede was vooral gericht tegen algemeen directeur Edwin van der Sar en middenvelder Hakim Ziyech. Hoewel Van der Sar en coach Erik ten Hag in gesprek gingen met de supporters, leidde het uitstappen van een aantal spelers tot geduw en getrek.

Ziyech is na het incident helemaal klaar met Ajax. Er gaan al langer geruchten dat hij wil vertrekken uit Amsterdam en een aanpassing op zijn Instagram-pagina laat die geruchten alleen maar aanzwellen. Alle verwijzingen naar de nummer twee van de Eredivisie zijn weggehaald. Er blijven nog maar twee foto’s over.

Ziyech helemaal klaar met Ajax, zo is te zien op Instagram
© Instagram

Helemaal verrassend is dat niet, want Ziyech is al langer ontevreden. Dat gevoel is wederzijds bij het Ajax-publiek: de spelmaker wordt regelmatig uitgefloten door een deel van het publiek.

ook interessant

Donald J. Trump is de nieuwe president van de Verenigde Staten. Tegen alle verwachtingen in versloeg Trump de...

Pornhub staat bekend als dé plek waar je terecht kunt voor vieze filmpjes. Gek genoeg denken mensen dat...

Zelden baalde Zlatan er zo erg van dat hij een wedstrijd moest missen als gisteravond. In de kwartfinale...

Max Verstappen is niet meer de enige Nederlander in de Formule 1! Wij vertellen je alles over Nyck...

Albert Heijn heeft samen met Heineken een nieuwe reclame gelanceerd rondom het Samba-shirt van Heineken. De altijd vrolijke...

Memphis Depay en Robin van Persie: het zijn bijzondere persoonlijkheden. De twee ego’s botsten een paar maanden geleden...