Search
Close this search box.
Ziyech koopt auto van 300.000

Ziyech breidt wagenpark uit met aankoop van 300.000 euro

Een Insta-foto van Hakim Ziyech op Stamford Bridge kon gisteravond op een half miljoen likes van Chelsea-fans rekenen. Maar een week eerder werd Ziyech gefotografeerd in een andere setting. Met een net aangeschafte auto, ter waarde van 300.000 pietermannen!

De auto van Hakim Ziyech
© Instagram

De foto werd gedeeld door VDM Cars, die ook meldden dat het om een Audi RS6-R gaat. Not your regular Audi, want daar zit een prijskaartje van 317.000 euro aan vast. De speciale editie is gepimpt met het ABT Sportsline-pakket, en zit binnen 3,2 seconden op 100 km/u. Er rolden maar 125 exemplaren van deze wagen van de band.

Het is overigens niet de eerste dure auto van Ziyech. De middenvelder reed in 2019 al rond in de Lamborghini Urus, die volgens Top Gear Nederland 287.844 euro kost. Hoewel hij naar Londen verkast, werkt Ziyech dus aan zijn wagenpark. De voetballer kocht vorig jaar dit stulpje in Vinkeveen om zijn auto’s te stallen.

Audi Ziyech
© Instagram / VDM Cars
De auto van Hakim Ziyech
© Instagram / VDM Cars
De auto van Ziyech
© Instagram / VDM Cars

ook interessant

Het moest dé concurrent van Voetbal International worden op de maandagavond: FOX Voetbal, met Toine van Peperstraten en...

Zo’n 22 jaar geleden werd de cup met de grote oren verzilverd, en Ajax heeft tot op de...

De vlaggen bij de 209 bij de wereldbond FIFA aangesloten voetbalbonden gaan halfstok als eerbetoon aan de overleden...

Golfster Paige Renee Spiranac trekt momenteel de aandacht in de Verenigde Staten. Dat is in eerste instantie omdat...

Sifan Hassan verpulverde afgelopen Spelen iedereen op de baan, en verovert het hart van elke Nederlander. De moeilijke...

Bizarre beelden van een skilift in Georgië. De stoeltjeslift sloeg op hol en draaide op hoge snelheid achteruit...