Search
Close this search box.
Zivkovic tegen Feyenoord

‘Zivkovic is Ajacied’

Richairo Zivkovic is vanaf de zomer officieel speler van Ajax. Nadat de Amsterdammers eerder al overeenstemming met FC Groningen bereikten over de transfersom van circa 2,5 miljoen euro en tien procent bij doorverkoop, kwam ook de speler zelf tot een (mondeling) akkoord. Zivkovic tekent voor drie jaar in Amsterdam.

Als deze week alle juridische rompslomp achter de rug is zal de transfer wereldkundig gemaakt worden. Op verzoek van de Groningers werd de afronding van de transfer over FC Groningen-Feyenoord heen getild.

Frank de Boer, is blij met zijn eerste aankoop voor volgend seizoen:  “Ik denk dat hij een goede speler voor Ajax is, zeker met het oog op de toekomst”, aldus de trainer. “Zivkovic heeft ondanks zijn jonge leeftijd al heel wat eredivisie-ervaring en de kwaliteiten om een goede spits te worden. En ik denk dat hij bij ons weer stappen kan maken. Dennis Bergkamp kan hem instrueren en beter maken.”

ook interessant

In een spectaculaire WK-finale wist het Amerikaanse vrouwenelftal vannacht ten koste van Japan de beker in de wacht te...

Mark Diemers hulde zich vorig seizoen nog in het groene shirt van Fortuna Sittard, maar mag zich sinds...

Marrit Leenstra reed zojuist een prima rit op de 1.500 meter. Benieuwd of deze leuke dame al aan...

PSV heeft Vitesse in eigen huis verslagen. Jürgen Locadia maakte de openingstreffer na een blunder van Piet Velthuizen,...

Daley Blind heeft een uitstekend WK gespeeld, maar is nog niet echt in het transfernieuws voorbij gekomen. Tot...

Arjen Robben deed na de 2-0 overwinning op Chili wel een heel opmerkelijke uitspraak over bondscoach Louis van...