Search
Close this search box.
Zivkovic tegen Feyenoord

‘Zivkovic is Ajacied’

Richairo Zivkovic is vanaf de zomer officieel speler van Ajax. Nadat de Amsterdammers eerder al overeenstemming met FC Groningen bereikten over de transfersom van circa 2,5 miljoen euro en tien procent bij doorverkoop, kwam ook de speler zelf tot een (mondeling) akkoord. Zivkovic tekent voor drie jaar in Amsterdam.

Als deze week alle juridische rompslomp achter de rug is zal de transfer wereldkundig gemaakt worden. Op verzoek van de Groningers werd de afronding van de transfer over FC Groningen-Feyenoord heen getild.

Frank de Boer, is blij met zijn eerste aankoop voor volgend seizoen:  “Ik denk dat hij een goede speler voor Ajax is, zeker met het oog op de toekomst”, aldus de trainer. “Zivkovic heeft ondanks zijn jonge leeftijd al heel wat eredivisie-ervaring en de kwaliteiten om een goede spits te worden. En ik denk dat hij bij ons weer stappen kan maken. Dennis Bergkamp kan hem instrueren en beter maken.”

ook interessant

Het optreden van Oranje in de groepsfase was buitenaards te noemen, maar het Nederlandse ruimtevaartbedrijf SXC neemt dat...

Ieder shirt dat op het WK gedragen wordt heeft een speciaal verhaal. De shirts van Adidas worden allemaal...

Een persoonlijk drama voor de familie Koeman: Martin, de vader van Erwin en Ronald, werd gisteren getroffen door...

Het WK in Qatar gaat bijna beginnen. 32 landen strijden om de felbegeerde wereldtitel en de internationals zijn...

Dat Marco Reus goed kan voetballen dat weten we allemaal. De Duitse international van Borussia Dortmund laat vaak...

Vier wedstrijden in de eerste divisie in 2009 zijn gemanipuleerd. Dat meldde het weekblad Voetbal International. Een kleine...