Search
Close this search box.
Afrojack koopt weer peperdure auto

De vorige twee reed hij in de prak, maar Afrojack koopt wéér peperdure auto

Geld moet rollen, vindt dj Afrojack. De muzikant kan vandaag zijn nieuwe auto verwachten: een Fort GT ter waarde van, houd je vast, 5,5 ton!

Het wagentje (dat een topsnelheid van 350 km/u haalt) is dan ook superzeldzaam, want er worden maar 1.000 van gebouwd. Afrojack moest deelnemen aan een selectieprocedure om de auto te kunnen kopen, schrijft De Telegraaf. Bij een loting kwam hij uiteindelijk als nieuwe eigenaar uit de bus.

Ford GT

Het is de vraag of je Afrojack zo’n speciale auto wel kunt toevertrouwen. De vorige keren dat hij met een sportauto over de wegen zoefde, leverde dat niet veel goeds op. Zo reed hij een Ferrari 458 in 2013 in amper drie kwartier tegen de vangrail. De dj was ongedeerd, zijn auto total loss. Een jaartje later had hij een botsing met een andere Ferrari in het centrum van Amsterdam.

Maar Afrojack moet zijn nieuwe speeltje in ieder geval mee naar buiten nemen, want in het koopcontract staat dat de Ford niet in de garage mag blijven staan. Het blijft niet bij die aankoop, trouwens: er komt binnenkort ook nog een Bugatti Chiron zijn kant op. Prijskaartje van die bolide: 3 miljoen!

Afrojack koopt weer peperdure auto
© Twitter

ook interessant

Timo Letschert heeft zich maandag gemeld bij het Nederlands Elftal. Met zijn entree bij hotel Huis ter Duin...

Het zal je maar overkomen: je rijdt met een auto van het werk en plots bots je tegen...

Cristiano Ronaldo en Lionel Messi: aartsrivalen op het veld én daarbuiten. Althans, als we de Spaanse krant SPORT...

Het lijkt erop dat Max Verstappen net zo omgaat met zijn auto’s als met zijn vriendinnetjes. De Limburger...

De auto-industrie ondergaat een belangrijke transformatie, waarbij elektrische auto’s in een ongekend tempo aan populariteit winnen. In Nederland...

Heb jij onlangs een nieuwe auto gekocht? En dien je daarvoor een WA-verzekering af te sluiten? Het afsluiten...